Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Lascívne veľkonočné FOTO českej Barbie: Sieťované tangá a šrámy cez zadok... Ako z BDSM filmu!

Gabriel Jiráčková zverejnila poriadne hriešnu veľkonočnú fotku. Zobraziť galériu (5)
Gabriel Jiráčková zverejnila poriadne hriešnu veľkonočnú fotku. (Zdroj: Instagram G.J.)

PRAHA - Šibačka a oblievačka patria u nás a našich susedov k tradičným veľkonočným zvykom. Prvá česká Barbie Gabriel Jiráčková (20) alias Lolota Bella si však s priateľom šibačku vysvetlili po svojom... A lascívny záber, ktorý zverejnili na Instagrame, toho s nedávnym sviatkom veľa spoločného nemá. Pozrite, veď to vyzerá ako z BDSM filmu!

Aj kresťanský sviatok, ako je Veľká noc, sa dá poňať rôzne - niekto sa drží tradícií a oslavuje zmŕtvychvstanie Ježiša Krista a niekto to zoberie len ako rodinný sviatok spojený so zvykmi, ako sú šibačka a oblievačka. 

Galéria: Prvá česká Barbie Gabriela Jiráčková

Málokto by však v tento deň našiel inšpiráciu na vytvorenie fotky ako vystrihnutej z filmu pre dospelých. To však nie je prípad prvej českej Barbie Gabriel Jiráčkovej. Tá sa totiž na Instagrame pochválila záberom len v úsporných tangách a sieťovanej podprsenke.

Položená je na všetkých štyroch, zadok má vypučený a cezeň červené šrámy. Je jasné, že po ňom dostala koženým bičom, ktorý jej priateľ vytiahol namiesto tradičného korbáča. Aby sa však dodržali aspoň nejaké zvyky - na jeho koniec uviazal červenú stužku.

„Je mnoho veľkonočných zvykov na svete - v Štátoch deti hľadajú čokoládové vajíčka, na Slovensku muži polievajú dievčatá, v Česku ich vyšibú korbáčom a u nás doma...“ napísala k záberu ako z filmu pre dospelých Gabriel. Názor na snímku si vytvorte sami!

Viac o téme: Gabriel Jiráčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu