Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dominika Mirgová šokovala vzhľadom: Rapídne schudnutá... Vieme, čo je za tým!

Dominika Mirgová Zobraziť galériu (4)
Dominika Mirgová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Wau, to je ale šupa! Dominika Mirgová (26) pred pár dňami odpremiérovala svoj nový videoklip Real(ita), ktorý prišla predstaviť aj do markizáckeho Telerána. V momente, keď sa blondínka ocitla pred kamerou, nemohli diváci uveriť vlastným očiam. Veď vyzerá lepšie, ako kedykoľvek predtým!

Dominika svojím vzhľadom poriadne šokovala. Hoci odjakživa patrila k najsympatickejším slovenským speváčkam, najnovšie je z nej naozaj poriadna mašina. Zhodila predĺžené vlasy a pýši sa krátkym šik zostrihom, navyše je zjavné, že poriadne schudla.

 „Nevážim sa. Ale cítim sa lepšie, len sa ešte musím dostať do formy a začať cvičiť. Nedržala som žiadnu diétu, len som sa lepšie stravovala a prišlo teplo, tak potom človeku až tak nechutí jesť,“ povedala nám Dominika, keď sme sa pýtali, čo je za jej výraznou zmenou a koľko sa jej podarilo schudnúť. 

K zhodeným kilám jej okrem toho „dopomohli“ aj zdravotné problémy. „Pred dvomi týždňami mi trhali osmičky, tak aj to mi ubralo v centimetroch. Keďže človek sa nemôže ani poriadne najesť,” prezradila nám blondínka, ktorá si v posledných dňoch na adresu svojho zmeneného vzhľadu vyslúžila od fanúšikov samé pozitívne reakcie. Domi, vyzeráš naozaj výborne!

 

Viac o téme: Dominika Mirgová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu