Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Neuveríte: Toto je nový párik slovenského šoubiznisu... A už spolu čakajú aj dieťa!

Martin Madej a Paulína Ištvancová Zobraziť galériu (7)
Martin Madej a Paulína Ištvancová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Doteraz sa o nich nevedelo, že tvoria pár a už sa čoskoro stanú aj rodičmi! Reč je o spevákovi Martinovi Madejovi (30), ktorý v minulosti tvoril pár s herečkou Mirkou Partlovou (32). Aktuálne sa na verejnosť dostala informácia, že jeho novou láskou je speváčka a redaktorka spravodajstva televízie Joj Paulína Ištvancová (24) a pod srdcom už dokonca nosí aj jeho dieťa.

Dvojica to odtajnila v jojkárskom TopStar magazíne. Spevák tiež prezradil, že sa počas prvej návštevy lekára so svojou tehotnou partnerkou neubránil slzám. „Prvýkrát, keď som bol na tom sone a videl toho mimozemšťana krásneho, ako sa tam hýbe, ako to celé vzniká, tak mi 10 minút takto slzičky tiekli,“ priznal Madej, ktorý sa už teší na vytúženého syna.

Bábätko by sa na svet malo vypýtať 15. júna, budúca mamička končí šiesty mesiac tehotenstva. Zaľúbencom sa tak svoj vzťah aj šťastnú novinku darilo tajiť pomerne dlho. „Ja nie som ten typ, ktorý by na Instagram musel všetko vešať,“ vysvetlil spevák. No je tiež pravdou, že dvojici sa bábätko podarilo pomerne rýchlo - veď hoci sa poznajú už viac ako dva roky, oficiálny pár tvoria len od leta minulého roka. Budúcim rodičom gratulujeme!


Hlasujte v ankete Telkáč roka v kategórii najobľúbenejšia redaktorka či najobľúbenejšia spravodajská/publicistická relácia »


Martin Madej sa už čoskoro stane otcom. Pár tvorí s redaktorkou spravodajstva Tv Joj Paulínou Ištvancovou. Tú si mnohí môžu pamätať ako súťažiacu hudobnej šou SuperStar.
Zobraziť galériu (7)
Martin Madej sa už čoskoro stane otcom. Pár tvorí s redaktorkou spravodajstva Tv Joj Paulínou Ištvancovou. Tú si mnohí môžu pamätať ako súťažiacu hudobnej šou SuperStar.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Martin MadejPaulína Ištvancová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu