Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tajomstvo budúceho otecka Martina Madeja odhalené: Vieme pohlavie jeho prvého potomka a... Dvojnásobný dôvod na radosť!

Martin Madej a Paulína Ištvancová Zobraziť galériu (4)
Martin Madej a Paulína Ištvancová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Prežíva to najšťastnejšie obdobie v živote! Len nedávno sa na verejnosť dostala informácia, že Martin Madej (30) sa onedlho stane otcom. Prvého potomka mu už o pár týždňov privedie na svet partnerka Paulína Ištvancová a najnovšie sa spevák a herec podelil o ďalšiu skvelú novinku.

Martin totiž na trh uviedol svoj nový singel Orion a pri tejto príležitosti fanúšikom prezradil aj pohlavie očakávaného dieťatka. S Paulínou, niekdajšou finalistkou Superstar, sa stanú rodičmi chlapčeka. „Čím ďalej, tým viac prestávam byť presvedčený o potrebe albumu v dnešných singlových a youtubeových časoch. Ale onedlho vydám svojho prvorodeného syna, na ktorého sa veľmi teším“ povedal pred pár dňami budúci otecko.

Ten sa teda momentálne môže tešiť z úspechov v súkromnom i pracovnom živote, hoci ako vraví, práca na novom videoklipe mu dala zabrať. „Stálo veľa námahy vyľudniť nočnú Bratislavu, takže ktokoľvek za to môže, v mene celého štábu mu ďakujem veľmi pekne,“ vyjadril sa o nakrúcaní videa k emotívnej piesni, ktorá zatiaľ zožala množstvo pozitívnych reakcií. 

Zdá sa, že Madej stihol chytľavú novinku vydať práve čas. Keďže jeho Paulína už onedlho porodí, hudba a pracovné záležitosti zrejme budú musieť ísť na chvíľku bokom a vystrieda ich starostlivosť o malého synčeka. Na druhej strane, Ištvancová je v podstate taktiež z hudobnej branže, a tak občasnú neprítomnosť svojho partnera pochopí aj počas rodičovských povinností. 

Viac o téme: Martin MadejPaulína Ištvancová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu