Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Obrovská dráma u českých susedov: Petr Novotný (70) bojuje v nemocnici o život!

Petr Novotný
Petr Novotný (Zdroj: YouTube)

PRAHA- 60 hodín v umelom spánku! Legendárny zabávač a moderátor Petr Novotný čelí vážnym zdravotným problémom, ktoré ohrozujú jeho život! Už vo štvrtok večer bol hospitalizovaný v pražskej vojenskej nemocnici v Střešoviciach. Z dôvodu rýchleho prevozu a zásahu lekárov až mrazí - začalo mu totiž zlyhávať rovno niekoľko dôležitých orgánov!

Informáciu priniesol český Blesk, ktorému skutočnosť, že Novotný je na tom zdravotne zle, potvrdil aj jeho syn Pavel. „Nebudem vám vyvracať, čo hovoríte, je to pravda. Otec má za sebou asi najväčšiu krízu od mŕtvice,“ povedal Novotný o stave svojho otca.

Toho mali podľa spomínaného portálu po prevoze do nemocnice okamžite napojiť na umelú ventiláciu, keďže sa nachádzal v mimoriadne život ohrozujúcom stave. Začali mu kolabovať obličky a niekoľko ďalších dôležitých orgánov. V umelom spánku bol následne až do nedele, kedy mu orgány pomaly opäť začali pracovať. Po prebudení začal sám dýchať.

V najbližších dňoch by teda mal byť zabávač preložený z ARO na oddelenie s miernejším režimom. „Nemám rád frázy, ale v posledných dňoch prejavil ohromnú vôľu žiť. Máme s celou rodinou pocit, že to zvládne,“ dodal Pavel Novotný, ktorého slová sa snáď stanú skutočnosťou. 

Viac o téme: Petr Novotný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu