Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zabávač Petr Novotný (72) po zdravotných problémoch: Aktuálne FOTO z dovolenky… Aha, ako dnes vyzerá!

Petr Novotný bol svojho času hviezdou aj na Slovensku. Zobraziť galériu (6)
Petr Novotný bol svojho času hviezdou aj na Slovensku. (Zdroj: YouTube)

PRAHA - Petr Novotný (72) patril pred rokmi k obľúbeným zabávačom aj na slovenských televíziách. V roku 2013 sa však z verejného života úplne stiahol. Začali ho totiž prenasledovať vážne zdravotné problémy. Zdá sa však, že sa známy Čech opäť cíti dobre. Jeho manželka Mirka ho totiž zobrala na dovolenku a na internete sa objavila aktuálna fotka. Pozrite, ako dnes Novotný vyzerá!

Diváci Markízy dlhé roky evidovali Petra Novotného ako zábavného kuchára, ktorý divákom modro-žltej televízie spríjemňoval pracovné večery svojimi bonmotmi spoza sporáka. V roku 2013 však známy Čech prekonal mozgovú príhodu a z verejného života sa nadobro stiahol. 


Obrovská dráma u českých susedov: Petr Novotný (70) bojuje v nemocnici o život!


Pred siedmimi rokmi pred odletom do Ameriky Novotný skolaboval na letisku Václava Havla. Museli ho okamžite previezť do nemocnice a operovať. O 5 rokov neskôr ho zdravie pohnevalo opäť - začali mu zlyhávať orgány a lekári o jeho život bojovali v sanitke niekoľko desiatok minút. 


Petrovi Novotnému už lekári nedokážu pomôcť: Smútná správa z nemocnice!


Napokon ho museli uviezť do umelého spánku. Na jeseň následne musel podstúpiť operáciu prostaty. Zákrok sa však dlho odkladal kvôli riziku, ktoré preňho narkóza predstavovala. Zdá sa však, že najťažšie zdravotné problémy sú zažehnané. 

Zabávačov syn Pavel sa totiž v týchto dňoch na svojom Facebooku posťažoval, že jeho mama Mirka odviezla Petra na tajnú dovolenku do Grécka - hoci Novotný junior s tým nesúhlasil. Napokon však na webe zverejnil fotku svojich spokojných rodičov zo slnečnej Kréty.


Zabávač Petr Novotný sa ukázal v spoločnosti: Takto ho zmenili zdravotné ťažkosti!


„Maminka, po ktorej som týmto zistil, že som hráč, vyviezla napriek mojej hystérii tata na milovanú Krétu. Dnes sa mi spokojní a opálení vrátili. Vľavo rodinný priateľ Kostas. Na tatovi je vidieť, ako je veľmi rád, že Krétu po rokoch opäť navštívil,“ napísal na svoj profil starosta mestskej časti Praha - Řeporyje.

Pozrite, ako Petr Novotný vyzerá dnes. Zdravotné problémy sa na ňom veľmi nepodpísali a vyzerá rovnako, ako pred rokmi... Len so zopár šedinami navyše. 

Viac o téme: Petr NovotnýPavel Novotný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu