Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prvé FOTO tehotnej speváčky Švidraňovej: Aha, aké má už bruško!

Barbora Švidraňová Zobraziť galériu (5)
Barbora Švidraňová (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Len včera sme priniesli exkluzívnu informáciu, že talentovaná speváčka Barbora Švidraňová (29) sa najnovšie teší z krásnej novinky. Už v máji sa totiž bude môcť hrdiť titulom mama a na svet privedie svojho prvého potomka. Pre našich čitateľov sa nám podarilo získať aj prvú fotku temperamentnej ryšavky s bruškom a... Aha, ako jej to pristane!

Bude z nej prekrásna mamina! Už 15 týždňov sa Barbora Švidraňová a jej partner Francesco tešia z úžasnej správy. Už budúci rok sa totiž po prvýkrát stanú rodičmi. „Áno, je to pravda, s Francescom sa tešíme na príchod nášho bábätka,“ povedala nám šťastná speváčka, keď sme zisťovali, či sú informácie o jej tehotenstve pravdivé.

Aktuálne sa nám podarilo získať aj prvé „Bašine“ tehotenské foto a treba uznať, že očakávanie bábätka jej neuveriteľne pristane. Keďže je aktuálne vo štvrtom mesiaci, pomaly ale isto sa jej črtá tehotenské bruško, vďaka ktorému žiari šťastím. Vyzerá to tak, že umelkyňa momentálne prechádza najkrajším obdobím v živote a okrem dieťatka jej určite robí radosť aj nedávno ukončené úspešné turné k albumu Fénix. Držíme palce, aby sa Barbore darilo aj naďalej a najmä, aby o pár mesiacov priviedla na svet zdravé bábätko. 

Prečítajte si tiež: Barbora Švidraňová čaká prvé dieťatko, otcom je bubeník svetoznámej kapely

Prvé FOTO tehotnej speváčky
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Archív B.Š.)

Prvé FOTO tehotnej speváčky
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Archív B.Š.)

Viac o téme: Barbora ŠvidraňováBasie frank band
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu