Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Preľaknutá Švidraňová v 6. mesiaci tehotenstva: Emociálne výkyvy, priberanie a...

Barbora Švidraňová Zobraziť galériu (8)
Barbora Švidraňová

BRATISLAVA – Užíva si tehotenstvo! Známa ryšavka Barbora Švidraňová (29) prežíva najkrajšie obdobie v živote. V decembri topkám priznala, že je tehotná. Teraz je v šiestom mesiaci tehotenstva a z rastúceho bruška sa teší každým dňom čoraz viac. My sme ju nedávno stretli v spoločnosti a otvorene sa s ňou porozprávali o tehotenstve, pôrode, priberaní, nevoľnostiach, ale i o svadbe!

Speváčka Barbora Švidraňová privedie na svet svojho prvého potomka, ktorého čaká s talianskym priateľom Francescom, v máji. My sme ju nedávno stretli v spoločnosti, kde známa ryšavka s hrdosťou ukazovala svoje tehotenské krivky a bolo vidieť, že sa na bábätko už veľmi teší. Žiarila a bola plná radosti.

Preto nás zaujímalo, či má v tehotenstve aj nejaké emocionálne výkyvy. „Tak samozrejme, tie emocionálne výkyvy sú tam nejaké, ale je to také očisťujúce. Snažím sa byť pokojná a vyrovnaná,“ priznala topkám herečka. Zisťovali sme, či sa aj niečoho obáva a či jej niekto bude pomáhať s bábätkom. „Zo začiatku mi pomôže mama, lebo ja som dosť uľaknutá z toho, že ako chytiť to malé dieťa, som zvedavá, ako to bude. Spolieham sa na to, že mi mamina s ocinom pomôžu v tých začiatočných dňoch,“ netajila Barbora, ktorá vraj žiadne nevoľnosti doteraz nemala.

„Nevoľnosti som nemala žiadne, mala som problémy iba s nízkym tlakom, čo som bola prekvapená,“ priznala známa ryšavka, u ktorej sme zisťovali aj to, ako berie priberanie a či sa počas tehotenstva u nej niečo zmenilo. „Tak priberanie ma zaujíma v tom, aby som to neprešvihla, aby som nemala nejaké zdravotné problémy. To by som naozaj nechcela. A samozrejme zhadzovanie tých kíl potom nie je ľahká záležitosť, takže sa snažím zdravo stravovať nielen kvôli sebe a tým kilám, ale aj kvôli dieťatku. Ale zase nie som nejaká prehnaná bio, že by som si kontrolovala každú kalóriu, to nie. Predtým som jedla raz do dňa, teraz jem pravidelne a zdravšie,“ povedala Švidraňová, ktorá plánuje priviesť svoje dieťatko na svet na Slovensku prirodzenou cestou. Viac o herečke a o bábätku, i o tom, či už má vybraté meno, či bude svadba a kde bude rodina žiť, sa dozviete z videa.

Barbora Švidraňová o tehotenstve

Viac o téme: Barbora Švidraňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu