Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Známa herečka ukázala tehotenské bruško: Takto sa zaguľacuje!

Známa herečka a speváčka ukázala tehotenské bruško. Zobraziť galériu (8)
Známa herečka a speváčka ukázala tehotenské bruško.

BRATISLAVA – Pochválila sa rastúcim bruškom! Slovenská herečka a speváčka Barbora Švidraňová (29) sa už nevie dočkať príchodu svojho prvého bábätka na svet. Svojim fanúšikom sa totižto najnovšie pochválila tehotenským bruškom, ktoré vystavila na obdiv v čiernych obtiahnutých šatách. Pozrite, ako jej to pristane!

Známa ryšavka Barbora Švidráňová prežíva najkrajšie obdobie v živote. V decembri topkám priznala, že je tehotná. Teraz je v piatom mesiaci tehotenstva a z rastúceho bruška sa teší každým dňom čoraz viac. Dôkazom je aj jej  najnovší záber na sociálnej sieti. Kamarátom a fanúšikom bruško ukázala v čiernych obtiahnutých šatách.

 „Sme na našej polceste! Ó Bože, čas letí tak rýchlo. Ľúbim ťa, dieťa,“ napísala k fotke, na ktorej to umelkyni nesmierne pristane. To, že vyzerá naozaj skvelo si myslia aj mnohí jej fanúšikovia, ktorí ju zaplavili komplimentmi. „Sexi bruško, sexi tehuľka, krásna mamička,“ píšu v komentároch.

K prominentným mamičkám sa tak v máji pripojí aj sympatická a talentovaná Barbora, ktorá svojmu priateľovi Francescovi porodí ich prvé spoločné dieťa.  Či to bude chlapček alebo dievčatko, na to si budeme musieť ešte chvíľu počkať. Zatiaľ to budúca mamička ešte nevie. Fotky si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

 

Viac o téme: Barbora Švidraňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu