Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Módne (s)hity: Ponurá Rakovská, kyprejšie Nízlové bez zrkadla a TAKTO sa do spoločnosti nemá chodiť!

Veronika a Daniela Nízlové, Barbora Rakovská a Ego s manželkou. Zobraziť galériu (7)
Veronika a Daniela Nízlové, Barbora Rakovská a Ego s manželkou.

BRATISLAVA – Pred pár dňami istý pánsky magazín oslavoval svoje 15. narodeniny. Pri tejto príležitosti sa konala oslava, na ktorej nechýbali aj známe tváričky. Na to, ako sa na túto párty vyobliekali, si opäť posvietila odborníčka - stylistka Andrea Ziegler. A veru, na niektorých nenechala nitku suchú!

Vanessa Bottánová, Miss Universe SR 2017

Príjemmý nežný styling. Oceňujem vnímanie detailov. Jemná krajka vykúkajúca spod vrchného dielu sukne, ladí s potlačou na tope. Klobúk dole. Skvele zladený mejkap a účes. Dáma vie, že menej je viac!

Módne (s)hity: Ponurá Rakovská,
Zobraziť galériu (7)

Barbora Rakovská, moderátorka

Krásne šaty. Všetko by bolo priam dokonalé, len sú maličkosti, ktoré mi trochu neladia. Na sandáloch je zlatistý odtieň a na šatách zdobenie do strieborna. Náušnice by som skôr volila jednofarebné a výraznej farby. Tieto mi prídu trochu kolotočiarske. S celkovým štýlom sa bijú. A nie som si istá aj farbou na perách. Trochu ponuré. Pekná červená by bola rozhodne lepšia voľba! Trochu to uhladiť a bolo by to dokonalé.

Módne (s)hity: Ponurá Rakovská,
Zobraziť galériu (7)

Zuzana Plačková, bývalá playmate a účastníčka reality šou

Tu niet čo vytknúť. Usporiadané a šik. Čierna je ideálna do spoločnosti. Príjemne oživená farebným tričkom. Kožušinová vesta je trendy a dáva tomu punc elegancie. Mejkap a účes výborne ladia.

Módne (s)hity: Ponurá Rakovská,
Zobraziť galériu (7)

Daniela a Veronika Nízlové, speváčky

Tieto dámy si asi doma odmontovali zrkadlo. Nechcem sa nikoho dotknúť, ale sú si isté, že si toto môžu dovoliť? Mám pocit, že nejako kyprejú a príliš obtiahnuté oblečenie nevyzerá úplne na nich najlepšie. A teda ony v ňom. Overal je super voľba, ale v ich prípade by som siahla po voľnejšej alternatíve. Potom by to bolo určite dokonalé! Topánky sú parádne.

Módne (s)hity: Ponurá Rakovská,
Zobraziť galériu (7)

Eva Černá a MUDr. Mikuláš Štefan, politička

Krásne šaty. Skvelý strih. Farba už nie je úplne topka. Bordová je síce trendy, ale môže aj ublížiť, ak to nie je typologicky správny odtieň. Viac do červena by to bolo super. Odhliadnuc od toho, je to veľmi pekne zladené. Lodičky v telovej farbe je priam dokonalá voľba! Kabelka je parádna. Náhrdelník netreba. Celkový dojem príjemne elegantný!

Pán si vybral zaujímavú oblekovú kombináciu. Veľmi dobrá neformálna variácia. Trochu dlhé nohavice. Košeľa by bola lepšia bez farebných gombíkov. Vytŕčajúci krížik je nevkusný a neviem čo tým chce pán povedať. Asi musel byť drahý. Ak prišli spolu ako partneri, mali by aj ladiť. V jeho prípade by bol lepší výber skôr antracitová farba obleku.

Módne (s)hity: Ponurá Rakovská,
Zobraziť galériu (7)

Michal Straka, známy ako Ego s manželkou Petrou

Spoločenská príležitosť má pre mňa vždy určitý nepísaný dress code. Oblečenie by malo byť slávnostnejšie. Roztrhané rifle sú síce cool, ale nie na večer. Teda pokiaľ nejde o nejakú párty. Aj tenisky sú fajn ale niekde inde. Toto mi príde, že si odniekiaľ odbehli alebo si rozmysleli na poslednú chvíľu, že idú a nestihli sa zastaviť prezliecť. Stále hovorím, že stajling je aj prejav ako si vážim hostí danej príležitosti. U dámy by som odporúčala trochu mejkapu a nejaký ten účes.  Ukážka, ako sa do spoločnosti nemá chodiť!

Módne (s)hity: Ponurá Rakovská,
Zobraziť galériu (7)

Stylistka Andrea Ziegler hodnotí aj na svojom blogu: http://andreaziegler.sk/moje-hodnotenie-na-topkach/

Viac o téme: TWiiNSDaniela NízlováBarbora RakovskáVeronika Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu