Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Módne (s)hity z premiéry: Šarmantná Abbie Puskailer, usadlá Olasová a najhoršie oblečený pár večera!

Danica Matušová a Erik Peťovský, Karin Olasová, Abbie Puskailer Zobraziť galériu (10)
Danica Matušová a Erik Peťovský, Karin Olasová, Abbie Puskailer

BRATISLAVA – Pred pár dňami sa v Divadle Nová scéna konala premiéra kontroverznej hry Punk rock, ktorú si nenechali ujsť aj mnohé známe tváre. To, ako sa na túto akciu obliekli, zhodnotila stylistka Andrea Ziegler. Pozrite, kto zažiaril a komu to vôbec nevyšlo!

Ivan Letko, herec

Džentlmen ako sa patrí. Košeľa nie je úplne to pravé orechové. Keby bola obyčajná biela, prípadne šedá, bola by to lepšia voľba. Nie som si istá, či aj sako je správna veľkosť. Trochu dlhé rukávy. Upraviť dĺžku si žiadajú aj nohavice. Doladiť malé detaily a bolo by to skvelé!

Módne (s)hity z premiéry:
Zobraziť galériu (10)

Natália Olcsváry Hatalová s manželom Ladislavom, speváčka

Zaujímavé elegantné šaty. Oceňujem, že dekolt ostal čistý. Kabelku by som ale vymenila, nehodí sa sem štýlovo ani farebne. Už dávno neplatí, že topánky musia byť zladené s kabelkou.

Pána chválim. Skvelé. Výborná voľba čierneho obleku. A v kombinácii s čiernym tričkom neskutočne elegantné a šik. Vreckovka je výborný doplnok, ktorý navyše neprvoplánovo ladí so štýlom partnerky. Veľmi príjemne zladený pár. Asi takto by to malo vyzerať. Najlepšie oblečený pár večera!

Módne (s)hity z premiéry:
Zobraziť galériu (10)

Katarína Hasprová, speváčka

Katka je krásna žena. Má výhodu, lebo v čiernej nevyzerá smutne. Zaujímavé ladenie „maskáčovej sukne“ a koženej bundy. Topánky sa mi sem ale príliš nehodia štýlovo. Je tam listovka. Zjemnila by som to peknými lodičkami, dodali by tomu ženský šmrnc. A k tomu by som zvolila tenké telové matné pančuchové nohavice. Takto by to bolo uhladenejšie, ale stále s nádychom punku..

Módne (s)hity z premiéry:
Zobraziť galériu (10)

Thomas Puskailer s manželkou Abbie, spevák

Abbie siahla po pohodlných čiernych šatách. Vyzerá šarmantne. Trošku mi vadí tá „cross body“ kabelka. Zvolila by som niečo len do ruky, prípadne na rameno a rozhodne nie bielej farby.

Thomas sa obliekol tematicky. Vymenila by som rifľovú košeľu za štýlové čierne sako. Viac by sa to hodilo na divadelnú premiéru. Malo by to väčší šmrnc. Ako pár sú príjemne zladení.

Módne (s)hity z premiéry:
Zobraziť galériu (10)

Karin Olasová a Přemysl Boublík, herci

Pán mohol siahnuť po iných nohaviciach ako rifliach. Je to predsa spoločenská udalosť. Navyše opasok s takouto prackou patrí do elegantných nohavíc a nie do riflí. Okrem iného by lepšie ladil so svojou partnerkou, ktorá pôsobí oveľa elegantnejšie.

Dáma má pekné šaty a myslím, že sú zladené štýlovo aj s nositeľkou. Čo mi príde ako úplný prešľap, sú lesklé pančuchy. Matné by boli lepšia voľba, nohy by tiež vyzerali krajšie. A siahla by som asi po lodičkách na vyššom opätku. Bolo by to viac šik a sexi. Pôsobí trochu usadlo.

Módne (s)hity z premiéry:
Zobraziť galériu (10)

Martin Kaprálik s manželkou Michaelou, herec

Očakávam, že keď sa povie divadelná premiéra, oblečiem sa podľa toho. Tematicky, ale podľa spoločenského kódexu. Trochu elegancie by nezaškodilo. Sako je fajn. „Nátelník“ ale bez nápisu. Aspoň tmavú teniskovú alternatívu. A zvážila by som, či rifle sú tá naj voľba.

Dáma je v princípe v pohode. Aby to bolo bez komentára, zvolila by som skôr elegantnejšiu verziu nohavíc. Ako pár spolu ladia, len by som si dala záležať viac na detailoch, ak ide o premiéru v divadle.

Módne (s)hity z premiéry:
Zobraziť galériu (10)

Romana Dang Vanová, muzikálová herečka

Toto je asi najlepší ženský styling večera. Je to vkusné, dostatočne elegantné a myslím aj tematické. Výborne zvolené doplnky vrátane mejkapu a účesu!

Módne (s)hity z premiéry:
Zobraziť galériu (10)

Danica Matušová a Erik Peťovský, herci

Toto je najhoršie oblečený pár večera. Vrchol nevkusu. Kombinácie, ktoré snáď už nie sú ani retro. Neviem, či sa to dozvedeli na poslednú chvíľu, a kde boli takto oblečení... Pre mňa je to tiež prejav neúcty voči ostatným hosťom večera a samotným aktérom divadla...

Módne (s)hity z premiéry:
Zobraziť galériu (10)

Vladislav Plevčík, herec

Tematické. Možno by som vymenila topánky. Menej robustné. Ja neviem, stále si myslím, že keď ide o premiéru v divadle, určitá spoločenskosť by mala byť rešpektovaná... Niekde by mal byť ten rozdiel medzi bežným nosením a slávnosťou večera. A dupľom, ak ide o premiéru, nech je téma akákoľvek. Aj punk vie byť neskutočne šik a elegantný. Stačí len malé detaily, ktoré ho viditeľne popisujú.

Módne (s)hity z premiéry:
Zobraziť galériu (10)

Viac o téme: Módne shityDanica MatušováAbbie PuskailerKarin OlasováErik Peťovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu