Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známej slovenskej kráske odvaha nechýba: V spoločnosti dole bez?!

Romana Škamlová Zobraziť galériu (5)
Romana Škamlová (Zdroj: Instagram R.Š.)

BRATISLAVA - Na jeden detail akosi pozabudla! Romana Škamlová (28) je nielen príťažlivá, sexi, ale aj poriadne odvážna. Presne to potvrdila aj nedávno, keď sa v spoločnosti objavila v mimoriadne rafinovaných šatách s hriešne vysokým rozparkom. Ten sa jej totiž vypomstil natoľko, že odhalil aj to, čo by malo nabudúce radšej ostať za dverami spálne.

Bývalá vicemiss Slovensko Romana Škamlová je známa tým, že na seba rada strháva pozornosť. Veľký podiel na tom majú aj jej rajcovné outfity, ktorými sa blondínka často prezentuje. Svojej povesti neostala nič dlžná ani tentoraz, keď sa na verejnosti ukázala v ďalšom mimoriadne dráždivom kúsku.

Stalo sa tak cez víkend, keď sa bývalá modelka objavila v spoločnosti v červených šatách s poriadne rafinovaným strihom. Jej dlhú róbu totiž zdobil extrémne vysoký rozparok, ktorý jej siahal až k najintímnejším partiám tela.

Romana Škamlová si zrejme doma pozabudla nohavičky.
Zobraziť galériu (5)
Romana Škamlová si zrejme doma pozabudla nohavičky.  (Zdroj: Instagram R.Š.)

Pod extravagantný model si navyše Romana zrejme nezobrala ani nohavičky, čo sa jej v istých momentoch aj nepekne vypomstilo v podobe pikantného trapasu. Otázkou teda ostáva, či to Škamlová spravila naschvál, alebo sa tak nešikovne postavila, že jej šaty poodhalili to, čo by malo nabudúce radšej ostať zahalené...

Romana Škamlová sa v spoločnosti objavila v šatách s hriešne vysokým rozparkom.
Zobraziť galériu (5)
Romana Škamlová sa v spoločnosti objavila v šatách s hriešne vysokým rozparkom.  (Zdroj: Instagram R.Š.)

Viac o téme: Romana Škamlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu