Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najsexi celebritné mamičky v plavkách: Wau, sánka dole dámy!

Romana Škamlová, Alena Pallová a Denisa Mendrejová. Zobraziť galériu (15)
Romana Škamlová, Alena Pallová a Denisa Mendrejová.

Mallorka – Sú hviezdami pláže! V týchto dňoch si užívajú slnko, more a piesok aj známe tváre šoubizniu. Medzi nimi aj trojica známych krások. Reč je o miskách Denise Mendrejovej (31), Romane Škamlovej (28) a známej celebritnej doktorke Alene Pallovej (37). Každá z nich je už mamičkou a predsa vyzerajú neuveriteľne sexi. Svojimi krivkami ohúria nejedného muža. Pozrite na tie horúce letné zábery najsexi celebritných mamičiek v plavkách!

To snáď nie je ani možné! To si pomyslí snáď každý pri pohľade na naše známe krásky, ktoré aj po pôrodoch vyzerajú úžasne. Reč je o Miss Universe SR 2009 Denise Mendrejovej, prvej vicemiss Slovensko 2007 Romane Škamlovej a známej celebritnej doktorke Alene Pallovej.  

Ich dokonalé postavy, ktoré dámy predvádzajú momentálne na mallorskej pláži, všetkým prítomným bezpochyby vyrážajú dych. A to už dávno nie sú tínedžerky, ale maminy (takmer) na plný úväzok. Denisa je mamičkou dvoch krásnych dcér – štvorročnej Grétky a 1,5-ročnej Hannah, Romana má 5- ročnú Sárinku a Alena je mamou 8-ročného syna Paťka.

Všetky tri pridali na sociálne siete nedávno provokatívne zábery, ako si užívajú na horúcej Mallorke. V sexi plavkách ukázali nielen dlhé štíhle nohy, ale aj dokonalé krivky a vycibrený plážový vkus. Veď posúďte sami!

Another sunny day with my beauties @alenapallova @romanaskamlova #mallorca #zheroboathouse #normalsunday #chillout

Príspevok, ktorý zdieľa Deniska Mendrejova (@deniska.mendrejova),

Viac fotografií známych krások v plavkách, ako aj s ich detičkami nájdite v našej GALÉRII» 

Viac o téme: Denisa MendrejováRomana ŠkamlováAlena Pallová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu