Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa tvár z RTVS išla kompletne donaha: Fúha, odvaha jej teda nechýba!

Známa tvár z obrazoviek RTVS sa ukázala kompletne nahá. Zobraziť galériu (5)
Známa tvár z obrazoviek RTVS sa ukázala kompletne nahá. (Zdroj: Instagram K.Š.)

BRATISLAVA - Ak ťa to pobúri, máš problém! Toto odkazuje všetkým svojim sledovateľom na Instagrame známa speváčka z obľúbenej šou Milujem Slovensko - Katka Ščevlíková. Tá spolu s popisom zverejnila aj poriadne odvážny záber, na ktorom pózuje spoločne aj s dvoma kamarátmi – a to kompletne holá. Názory iných ju ale vôbec netrápia...

Katka Ščevlíková sa do povedomia slovenskej verejnosti zapísala ako semifinalistka talentovej šou X Factor. Jej hudobné aktivity pokračovali aj po skončení súťaže, odohrala niekoľko koncertov a už dlhšiu dobu je stabilnou súčasťou kapely pôsobiacej v obľúbenej relácii RTVS – Milujem Slovensko.

V týchto dňoch však viac ako speváckym talentom zaujala celkom niečím iným. Na sociálnej sieti totiž zverejnila poriadne odvážnu fotografiu, ktorou dokázala, že jej odvaha a exhibicionizmus rozhodne nechýba.

Známa ryšavka totiž odhodila všetky zábrany a svojim fanúšikom sa ukázala v Evinom rúchu. Katka na fotografii nezabudla zaujať „salámistickú” pózu a všetkým doslova naservírovala intímny pohľad na svoje kompletne holé telo. Pozrite na tú rebelku!

Viac o téme: Milujem SlovenskoKatka Ščevlíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu