Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nikodým odhalil svoje súkromie: Pozrite, koho priviedol do spoločnosti!

Martin Nikodým Zobraziť galériu (6)
Martin Nikodým

BRATISLAVA – Moderátor verejnoprávnej televízie Martin Nikodým (45) zhruba pred rokom šokoval verejnosť tým, že dva mesiace po narodení najmladšieho potomka Martinka sa rozišiel s jeho mamou Martinou (40). Odvtedy je tvár RTVS oficiálne bez partnerky. Do spoločnosti ale nechodí sám. Pozrite, koho zobral do kina...

Po dlhom čase v spoločnosti a nebol sám! Moderátor Martin Nikodým sa v máji 2015 stal trojnásobným otcom. Jeho vtedajšia partnerka Martina mu porodila syna Martina.  Láska im však dlho nevydržala a krátko po narodení drobčeka sa párik rozišiel. Odvtedy je moderátor oficiálne bez partnerky.  

Nedávno sa však objavil v kine a nebol sám. Spoločnosť mu robila iná milovaná osoba. Nikodým si prišiel pozrieť filmovú novinku s názvom Warcraft: Prvý stret s 15-ročným synom Adamom. Ten pochádza z manželstva s Michaelou, s ktorou má známy blondiak aj dcéru Emmu Leu.

Keďže svoje súkromie si tvár RTVS stráži, jeho deti zo skrachovaného manželstva verejnosť už roky nevidela. Len ťažko si preto mohol niekto predstaviť, že Martin má dieťa, ktoré ho čochvíľa prerastie. Pri zbežnom pohľade dokonca Adam už teraz pôsobí vyššie než jeho známy otec.„Veru, začína sa pomaly meniť z chlapca na muža. Výšku na to už má. Síce to tak vyzerá, ale práve minulý týždeň sme sa merali a ešte mu do mojich 191 cm chýbajú dva centimetre,“  prezradil pre topky moderátor o svojom prvorodenom potomkovi.

Bližší pohľad na Nikodýmovcov odhaľuje podobu, ktorá je viac ako viditeľná. Blond vlasy, modré oči či rovnaké rysy tváre týchto dvoch jednoznačne spájajú. Zaujímalo nás preto, čomu sa Adam venuje a či plánuje kráčať v otcových šľapajách. „Venuje sa plávaniu a končí kvartu na 8-ročnom gymnáziu. Keď hovoríme o tom, čo by chcel v živote robiť, ešte v tom nemá úplne jasno, ale keďže má pred sebou ešte 4 roky gymnázia, tak mu vravím, že ono to príde samo a život ho nasmeruje k nejakému povolaniu,“ uviedol Martin. 

Martin Nikodým spolu so svojím 15-ročným synom Adamom, ktorý ho čochvíľa už prerastie.
Zobraziť galériu (6)
Martin Nikodým spolu so svojím 15-ročným synom Adamom, ktorý ho čochvíľa už prerastie.

Viac o téme: Martin Nikodým
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu