Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nikodým sa len v máji chválil synom a dnes... ROZCHOD!

Martin Nikodým a jeho partnerka Martina už evidentne netvoria pár. Zobraziť galériu (5)
Martin Nikodým a jeho partnerka Martina už evidentne netvoria pár.

BRATISLAVA - Idylka skončila! Martin Nikodým (44) sa v lete 2012 dal dokopy s blondínkou Martinou (39) a približne po dvoch rokoch známosti sa dvojica dozvedela, že k nim pribudne aj niekto tretí. Pred dvomi mesiacmi sa im narodil syn Martinko. Teraz je však horúcou správou rozchod tohto párika. A moderátor nám tieto informácie nijako nepoprel.

Martin Nikodým sa v máji stal trojnásobným oteckom. Kým prvé dve deti má s exmanželkou Michaelou, syna Martina mu porodila partnerka, s ktorou bol od leta 2012. Rok Martinu takpovediac skrýval, až ich raz topky prichytili na spoločnom obede

Moderátor si dal načas aj s prvým ukázaním svojej blondínky na spoločenskej akcii. Urobil tak až v januári 2014. Zdalo sa, že na vzťahu mu naozaj záleží a radšej si ho chce vychutnávať v súkromí. Na otázky o ich zoznámení však odpovedal bez problémov. Rovnako poskytol informácie aj k spomínanému narodeniu syna. 

Dnes mu však už do reči nie je. Hovorí sa totiž o tom, že s matkou svojho tretieho dieťaťa už nežije. Tieto správy priniesol denník Plus 1 deň s tým, že podľa jeho zdrojov dvojica nie je spolu niekoľko posledných týždňov.

Topky.sk v tejto súvislosti Nikodýma kontaktovali s tým, či sa môže k údajnému rozchodu vyjadriť. „Chápem váš záujem, ako aj vy určite pochopíte môj nezáujem zdieľať svoje súkromie. Nerobím to už dlho a prajem si, aby to tak zostalo,” reagoval moderátor. „Nemyslím si, že by som tým mohol komukoľvek pomôcť. Nevidím v tom teda význam,” dodal na margo komentovania aktuálnych udalostí vo svojom živote. 

O pozitívne udalosti sa však s nami pritom donedávna bez problémov delil. Navyše, koniec vzťahu medzi ním a Martinou nijako nepoprel. 


Viac o vzťahu Martina a Martiny: 

Viac o téme: Martin Nikodým
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu