Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vyhadzov v RTVS? Nikodým sa vracia do Markízy!

Martin Nikodým Zobraziť galériu (4)
Martin Nikodým

BRATISLAVA - Tak tomuto sa povie veľký návrat! Včera podvečer sa Televízia Markíza postarala o príjemné prekvapenie, keď na sociálnej sieti oznámila fanúšikom potešujúcu správu. Do jej kruhov sa vracia Martin Nikodým (46), ktorý kedysi patril medzi stabilné markizácke tváre. A to nie je všetko!

Obľúbený moderátor totiž bude uvádzať ikonickú šou, ktorá sa po prvý krát vysielala takmer pred dvadsiatimi rokmi. „Martin Nikodým opäť v Markíze. Bude moderovať kultovú šou Pevnosť Boyard,“ objavila sa včera potešujúca správa na sociálnej sieti. „Pred rokmi, keď televízia Markíza vysielala Pevnosť Boyard po prvýkrát, som si vyskúšal, aké je to byť súťažiaci, teraz ma veľmi teší, že si to môžem vyskúšať ako moderátor," povedal pre televíziu Markíza moderátor, ktorý za žlto-modré farby naposledy kopal, keď moderoval vedomostnú reláciu Milionár.

Martin Nikodým sa v Pevnosti kedysi objavil ako súťažiaci.
Zobraziť galériu (4)
Martin Nikodým sa v Pevnosti kedysi objavil ako súťažiaci.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Zaujímalo nás, či Nikodýmovo nové miesto v Záhorskej Bystrici znamená, že končí jeho pôsobenie v RTVS, kde si ho diváci obľúbili najmä vďaka šou Milujem Slovensko. „Martin Nikodým bude moderátorom Milujem Slovensko i naďalej, nové časti tejto obľúbenej šou sa budú v Mlynskej doline nakrúcať už v auguste,“ povedal nám Juraj Kadáš, PR manažér verejnoprávnej televízie. Diváci sa teda môžu tešiť ako na návrat mimoriadne obľúbenej šou Pevnosť Boyard, tak aj na nové diely populárnej relácie Milujem Slovensko. 

Vyhadzov v RTVS? Nikodým
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Martin NikodýmMilujem SlovenskoPevnosť Boyard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu