Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Partlová bez podprsenky: Ukázala tajné tetovanie!

Mirka Partlová Zobraziť galériu (5)
Mirka Partlová (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Nedeľa večer sa niesla v znamení slávnostného galavečera s názvom Krištáľové krídlo, počas ktorého sa v priestoroch novej budovy Slovenského národného divadla odovzdávali ocenenia 12 osobnostiam slovenskej vedy, medicíny, hospodárstva, umenia a športu. Na honosnej spoločenskej akcii sa ukázali aj mnohí prominenti – napríklad aj herečka Mirka Partlová (31). Plavovláska však na túto príležitosť zvolila poriadne odvážne šaty, ktoré miestami odhalili viac, ako ktokoľvek čakal. Pozrite!

Včera večer sa v priestoroch novej budovy Slovenského národného divadla konal galavečer jubilejného 20-teho ročníka Krištáľového krídla, ktoré prišlo podporiť aj množstvo známych osobností slovenského šoubiznisu. Medzi nimi nechýbala napríklad ani herečka a speváčka Mirka Partlová, ktorá jednu z cien dokonca aj odovzdávala.


Rozruch na Krištáľovom krídle: Vlasatý a špinavý Vajda, vyprsená Haydu a Bruchala opäť v spoločnosti!


Plavovláska však už pri príchode na javisko mnohým doslova vyrazila dych. Predstavila sa totiž v dlhej bielej róbe, v ktorej bola doslova neprehliadnuteľná. Pohľady prítomných si vyslúžil najmä jej hlboký výstrih, ktorý nechal vyniknúť nielen jej ženským krivkám, ale pozornému oku určite neuniklo aj to, že Mirka prišla na tento slávnostný večer bez podprsenky.

To však ani z ďaleka nebolo všetko. Rafinovaný strih šiat dokonca odhalil aj herečkino malé tajomstvo – jemné tetovanie v podobe drobných krídel, ktoré sa jej vynímali vzadu na ľavom boku chrbta. Celé to pôsobilo jemne a nežne a speváčke to k celkovému looku "sexi anjela" naozaj pristalo.

Laureáti Krištáľového krídla za rok 2016

Filantropia: Ondreja Vrábla

Šport: Ladislav a Peter Škantárovci

Publicistika a literatúra: Daniel Hevier

Hospodárstvo: Štefan Máj

Hudba: Dalibor Karvay

Rock, Pop, Jazz: Igor Timko

Medicína a veda: Michala Mega

Výtvarné umenie: Palo Macho

Mimoriadna cena: Marián Varga a Andrej Glatz

Divadlo a audiovizuálne umenie: Zuzana Mauréry

Herečka Mirka Partlová zvolila rafinovaný strih šiat, v ktorých zvýraznila nielen svoju ženskosť, ale odhalila aj tajné tetovanie.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Mirka Partlová zvolila rafinovaný strih šiat, v ktorých zvýraznila nielen svoju ženskosť, ale odhalila aj tajné tetovanie.  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Galéria: Kristalove kridlo

Viac o téme: Mirka Partlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu