Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rozruch na Krištáľovom krídle: Vlasatý a špinavý Vajda, vyprsená Haydu a Bruchala opäť v spoločnosti!

Jozef Vajda prekvapil imidžom, Karin Haydu takmer vypadli prsia a Pavel Bruchala sa po mesiacoch v ústraní objavil v spoločnosti. Zobraziť galériu (42)
Jozef Vajda prekvapil imidžom, Karin Haydu takmer vypadli prsia a Pavel Bruchala sa po mesiacoch v ústraní objavil v spoločnosti.

BRATISLAVA - Rozdávali ocenenia! Nedeľný neskorý večer patril na verejnoprávnych obrazovkách galavečeru Krištáľové krídlo. Jednu zo sošiek si odniesol aj herec Jozef Vajda (59), ktorý prekvapil netradičným imidžom. Roztrhané oblečenie, dlhé vlasy a špinu po celom tele mala na svedomí úloha, ktorú práve v tých chvíľach hral v činohre SND. Jeho kolegyňa Karin Haydu (37) zas pútala pozornosť naprataným dekoltom, z ktorého jej v hľadisku takmer vypadli prsia. A po dlhšom čase sa v spoločnosti objavil aj Pavel Bruchala (37), ktorý už so šoubiznisom nechce mať nič spoločné.

11 kategórií, 12 ocenených! Rovný tucet osobností slovenskej vedeckej, medicínskej, hospodárskej, umeleckej a športovej sféry si v nedeľu večer na scéne novej budovy Slovenského národného divadla prevzalo Krištáľové krídlo za rok 2014. 

Za divadlo a audiovizuálne umenie cenu získal obľúbený herec Jozef Vajda. Ten svojím príchodom na pódium mnohým vyrazil dych. Na noblesnom podujatí sa objavil s dlhými mastnými vlasmi a v špinavom roztrhanom oblečení. Zamazané mal aj svoje telo. „Ja vás ubezpečujem, že viem, že nejde o odovzdávanie hudobných cien,” prihovoril sa divákom v sále umelec. Dôvodom jeho netradičného outfitu bola premiéra predstavenia Nevesta hôľ, v ktorej stvárňuje uhliara Tava. Napriek tomu, že práve hral v tom čase v činohre, našiel si chvíľku, aby odskočil do vedľajšej sály a poďakoval za toto ocenenie. 

Jozef Vajda na Krištáľovom krídle.

Krátko na to sa na scéne objavila aj Vajdova kolegyňa Karin Haydu. Tá už roky podporuje aj charitatívnu Krištáľovú rallye a v nedeľu dostala za úlohu odovzdať jednu z cien. Ešte predtým však v hľadisku ukázala, čo skrýva pod šatami. Pri predklone jej totiž takmer vypadli prsia z výstrihu. Pred kamerami však už bolo všetko v poriadku a k žiadnym trápnym chvíľam nedošlo. 

Zaujímavosťou tohtoročného odovzdávania je aj účasť Pavla Bruchalu. Ten sa totiž už pár mesiacov drží mimo slovenského šoubiznisu. Cítim to tak, že by som sa chcel stať neznámym človekom,” ​povedal nám  nedávno. Napriek tomu sa objavil aj na párty po odovzdávaní, kde sa fotoaparátom nebolo možné vyhnúť. 

Laureáti Krištáľového krídla za rok 2014

Architektúra: Štefan Polakovič

Divadlo a audiovizuálne umenie: Jozef Vajda

Filantropia: Peter Káčer

Hospodárstvo: Vladimír Šrámek

Hudba: Magdaléna Rovňáková

Medicína a veda: Juraj Pechan

Publicistika a literatúra: Helena Moravčíková

Rock Pop Jazz: Korben Dallas

Šport: Anastasia Kuzminová

Výtvarné umenie: Štefan Klein

Mimoriadna cena: Anton Srholec, Dorota Pospíšilová

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu