Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Odvážna Partlová: Mirka, čo ti to tam vykúka?!

Mirka Partlová Zobraziť galériu (5)
Mirka Partlová (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Dráždivá! Speváčka Mirka Partlová (32) je atraktívna žena, ktorá sa nepotrebuje pretŕčať nahá, aby zaujala. V poslednom čase však predsa len začala preferovať o čosi odvážnejšie kúsky, ako sme boli na ňu doposiaľ zvyknutí. Naposledy sa napríklad ukázala v šatách, v ktorých zmyselne poodhalila nielen sexi krivky, ale i obliny svojho poprsia.

Včera večer sa v našom hlavnom meste konal veľkolepý koncert legendárneho speváka Janka Lehotského. Oslavy jeho sedemdesiatin prišlo podporiť aj množstvo známych osobností nášho šoubiznisu, medzi ktorými nechýbala ani populárna speváčka Mirka Partlová.

Plavovláska však aj v tomto prípade opäť raz pútala pozornosť na všetky strany. Predstavila sa totiž v nádhernej bielej róbe, v ktorej bola doslova neprehliadnuteľná. Mužské oči ale bezpochyby najviac zamestnala zaujímavým strihom a jemným materiálom, ktorý nechal vyniknúť jej sexi krivkám.

Pozornému oku neuniklo ani to, že Mirka si pod vyzývavý kúsok nevzala podprsenku. Známa blondínka tak v hlbokom vykrojení zmyselne poodhalila aj obliny svojho poprsia. Hoci sú šaty naozaj odvážne, celé to pôsobilo veľmi rafinovane, vkusne a čo je najpodstatnejšie – hlavne nie lacno a vulgárne.

Viac o téme: Mirka Partlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu