Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Partlová púta pozornosť novým imidžom: Radikálna zmena... Čo je za tým?!

Mirka Partlová už nie je brunetka. Zobraziť galériu (26)
Mirka Partlová už nie je brunetka.

BRATISLAVA - Vrátila sa k starému looku! Mirku Partlovú (31) verejnosť spoznala ako nežnú blondínku. A dlhé roky si tento imidž pestovala. Nie je to však tak dávno, čo herečka so svetlou farbou vlasov skoncovala - a podľa jej vlastných slov nadobro. O to väčším prekvapením bolo, keď sa v týchto dňoch umelkyňa objavila na verejnosti opäť s blond hrivou. Čo je za tým?!

V stredu poobede sa v jednom z hotelov v centre Bratislavy konala tlačová konferencia k návratu obľúbeného jojkárskeho seriálu Panelák. Jednou z postáv, ktoré k tomuto počinu neodmysliteľne patria, je aj barmanka Angie. Tú stvárňuje herečka Mirka Partlová. No a práve ona v posledných dňoch púta veľa pozornosti. 

Známa Slovenka totiž opäť radikálne zmenila imidž. V posledných rokoch z nej bola decentná tmavovláska a ešte pred pár mesiacmi v markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome tvrdila, že k svetlým odtieňom sa už nikdy nevráti. O to väčším prekvapením bolo, keď sa kráska v spoločnosti začala objavovať opäť s blond hrivou. 

Zaujímalo nás preto, či sa prefarbila práve kvôli Paneláku. „Nie, nie. To je blbá zhoda náhod. Ako keby som si to privolala tou blonďavou farbou. Nie, žartujem. Na blond som prešla kvôli jednej postave v divadle, kde som bola o to vyslovene požiadaná. Tak som si povedala - tak dobre, no...“ prezradila nám Mirka. 

„Myslím si, že každá žena potrebuje zmenu a v podstate, keď som 7 rokov bola v Paneláku blondína, je to naozaj o trošičku častejšom farbení, jedno s druhým a každá žena pocíti, že potrebuje zmenu. Ja som ju pocítila po Paneláku, keď som už nebola viazaná žiadnymi pravidlami, tak som mohla zmeniť farbu, strih, hocičo, takže som to skúsila a teraz zase naspäť,“ dodala Partlová. 

Tá nad tým, či sa po čase opäť prefarbí na hnedo, nerozmýšľa: „Čo ja viem, bohvie... Možno zajtra budem čierna.“ Viac o jej pocitoch z návratu do Paneláku, ale aj o tom, aká farba vlasov je jej prirodzená, sa dozviete z videa pod článkom. 

Mirka Partlová o vlasoch

Z Mirky Partlovej je opäť blondínka.
Zobraziť galériu (26)
Z Mirky Partlovej je opäť blondínka.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Mirka PartlováPanelák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu