Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bývalý markizák po páde na dno opäť v spoločnosti: Pozrite, takto dnes vyzerá!

Ján Dubnička Zobraziť galériu (6)
Ján Dubnička (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Znova na očiach! Ján Dubnička (40) patril kedysi k našim najvýraznejším moderátorom. Divákom televízie Markíza sa prihováral z relácií ako Teleráno, Cestoviny či Doma s Markízou. Pred rokmi sa však z obrazoviek nadobro vytratil, prišiel o prácu aj prestíž a kedysi dobre zarábajúci Slovák padol na samotné dno. Nedávno sme ho však stretli opäť v spoločnosti. Pozrite, ako dnes vyzerá!

Ján Dubnička je verným divákom televízie Markíza dobre známy - v minulosti totiž patril k jej najvýraznejším moderátorom. Uvádzal niekoľko relácií, navyše pôsobil v rádiu a hrával aj v muzikáloch. Po veľkom úspechu však prišiel tvrdý pád - po ôsmich rokoch známy Slovák v Záhorskej Bystrici nadobro skončil a o angažmá v divadle a v rozhlase tiež prišiel.


Bývalý markizák na úplnom dne: Z hviezdy obrazoviek troska!


Ocitol sa tak na samotnom dne. Kedysi 10-tisícove príjmy nahradilo 500 eur mesačne a zrazu, podľa jeho vlastných slov, nemal ani na chlieb. Vtedy začal riešiť svoju situáciu nie úplne najšťastnejšie. „Kamaráti sa mi otočili chrbtom, a tak som útechu hľadal v alkohole,“ napísal na svojom osobnom blogu pred rokom a pol Dubnička.

Po dlhých rokoch v ústraní sa nám ho však nedávno opäť podarilo stretnúť v spoločnosti. Bývalý markizák si koncom minulého týždňa prišiel vychutnať do divadla premiéru komédie Pi čaj, miláčik. A zdá sa, že sa bývalej hviezde televíznych obrazoviek opäť darí. Začal sa živiť ako motivátor a on sám je pre svojich klientov najlepšou reklamou.

Exmoderátora sme v tejto súvilosti oslovili, nech nám prezradí, ako sa mu nový podnikateľský zámer rozbehol. „Mňa živí koučovanie, trénovanie soft skills, mentálne tréningy športovcov, vlastné workshopy, je toho dosť a aktuálne skôr klientov odmietam ako priberám, mám toho veľa,“ prezradil pre Topky.sk Dubnička. Pozrite, takto exmarkizák vyzerá dnes!

Exmarkizák a dnes motivátor Ján Dubnička (vľavo) sa koncom minulého týždňa objavil na premiére v divadle.
Zobraziť galériu (6)
Exmarkizák a dnes motivátor Ján Dubnička (vľavo) sa koncom minulého týždňa objavil na premiére v divadle.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Motivačnú knihu Jána Dubničku: Vytvorte si život, po akom túžite, nájdete v ponuke internetového kníhkupectva ipark.sk>>

 

Viac o téme: Ján Dubnička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu