Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tajný ROZVOD: Herec Topoľský (55) už má náhradu... Toto je jeho nová láska (28)!

Pavol Topoľský s novou priateľkou, tanečnicou Vierkou. Zobraziť galériu (4)
Pavol Topoľský s novou priateľkou, tanečnicou Vierkou. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Prekvapenie! Herec Pavol Topoľský (55) nepatrí k tým známym osobnostiam, ktoré sa s verejnosťou veľmi delia o svoje súkromie. Práve naopak... Nedávno sa však v spoločnosti objavil so sympatickou brunetkou po svojom boku. A nebola to jeho manželka Marika (35). Ako sa nám podarilo zistiť, s tou sa vraj pred časom v tichosti rozviedol a aktuálne jeho srdce patrí už inej žene - kolegyni Vierke (28) z divadla.

Herec Pavol Topoľský je veľký tajnostkár... Teda najmä čo sa súkromia týka. Celé roky sa mu totiž pred verejnosťou darilo tajiť jednu podstatnú informáciu zo svojho života - rozviedol sa manželkou Marikou, s ktorou má dve dcéry. „To je už zabudnuté. Nebudem sa vracať k záležitostiam starým 2-3 roky,“ prekvapil nás svojimi slovami Topoľský. 

A všetko by zostalo pod rúškom tajomstva aj naďalej, keby sa na nedávnej premiére v divadle neobjavil po boku neznámej brunetky. Dvojicu pritom nebolo treba nijako zvlášť pozorovať na to, aby bolo každému jasné, že patria k sebe. Umelca sme preto oslovili, nech nám prezradí, ako dlho tvoria s novou priateľkou pár.

„Sme spolu zhruba tak 3-4 mesiace, tak oficiálne. Je to kolegyňa z divadla, tanečnica. Tancovala aj teraz na predstavení,“ prezradil nám umelec. „Ja som bol na tej premiére ako kolega v podstate všetkým a ona tam účinkovala,“ povedal nám Topoľský k svojej novej láske.

Tou je 28-ročná Vierka, ktorá je úspešnou tanečnicou. Do svojich muzikálov ju angažoval napríklad režisér Ján Ďurovčík, tancuje aj na Novej scéne či s Cigánskymi diablami v hudobnej hre Carmen. 

Pavol Topoľský sa na piatkovej premiére muzikálu objavil v spoločnosti novej priateľky, tanečnice Vierky.
Zobraziť galériu (4)
Pavol Topoľský sa na piatkovej premiére muzikálu objavil v spoločnosti novej priateľky, tanečnice Vierky.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Pavol Topoľský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu