Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mladá priateľka (28) herca Topoľského (55): Tehotná?!

Vierka Bieliková a Pavol Topoľský Zobraziť galériu (4)
Vierka Bieliková a Pavol Topoľský (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Herec Pavol Topoľský sa nedávno ukázal v spoločnosti s novou priateľkou, tanečnicou Vierkou. Oficiálne sú spolu asi 4 mesiace. Podľa niektorých zdrojov však už stihla byť brunetka v tomto vzťahu aj tehotná. Bruško jej však nakoniec nenarástlo, a tak sa začali šíriť reči o prerušení tehotenstva...

Pavol Topoľský má štyri dcéry s rôznymi ženami a šepká sa, že mu do rodiny malo pribudnúť ďalšie dieťa. Náš zdroj tvrdí, že pred časom otehotnela Vierka Bieliková, s ktorou aktuálne tvorí pár. 

Keď sme pátrali medzi hercami, potvrdili nám, že takáto informácia pre nich nie je novinkou. „Počuli sme túto verziu, dokonca to vraj boli dvojičky,” povedal nám anonymne človek z umeleckej oblasti. 

Vierke však nakoniec žiadne tehotenské bruško nenarástlo. A ako ona sama tvrdí, tehotná v skutočnosti ani nebola. „Zo začiatku sa javilo podozrenie na takúto situáciu, ale ukázalo sa to ako nepravda. Takže sme nič nečakali. Ak sa v budúcnosti niečo také udeje, iste vám to s radosťou potvrdíme,” povedala pre topky.sk Bieliková. 

Vzťah Pavla Topoľského a Viery Bielikovej sa prevalil na septembrovej divadelnej premiére, kde sa objavili ako pár. Herec nám potom tvrdil, že s manželkou Marikou nežije už dlhší čas. Pre kolegov z divadla bola však takáto verzia novinkou. Podľa nich dvojica svoj vzťah spočiatku tutlala práve kvôli manželke a deťom. 

 

Viac o téme: Pavol Topoľský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu