Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Herec Topoľský PROSÍ O POMOC: Jeho švagriná je už 4 dni nezvestná!

Herec Pavol Topoľský s priateľkou Vierkou. Zobraziť galériu (6)
Herec Pavol Topoľský s priateľkou Vierkou. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Herec Pavol Topoľský (57) prežíva aktuálne nepríjemné chvíle plné strachu. Sestra jeho partnerky Vierky (30), Janka, je totiž už od soboty nezvestná. Z domu odišla bez mobilu a nikto nevie, kde sa aktuálne nachádza. Umelec a jeho polovička preto prosia o pomoc!

Najhoršie chvíle sú tie, keď neviete, či sú vaši blízki v poriadku! Práve toto aktuálne prežíva herec Pavol Topoľský a jeho priateľka, baletka Vierka. Tá včera na sociálnej sieti Facebook zverejnila prosbu o pomoc. Jej sestra Janka je totiž už celé 4 dni nezvestná. Rodina sa s ňou nedokáže skontaktovať.

„Ahojte kamaráti, známi, všetci dobrí ľudia, čo čítate... Prosím vás, ak by ste náhodou niekde videli túto kočku, dajte mi, prosím, vedieť. Od soboty 21. júla sa k nej neviem dopátrať. Odišla z domu bez telefónu a odvtedy sa neozvala. Neviem, kde je, s kým je, ani či je v poriadku,“ napísala k fotke Vierka a Topoľský prosbu zdieľal aj na svojom profile.

„Je moja ségra, volá sa Janka Bieliková, môže byť v Bratislave, ale mohla odísť aj niekam mimo BA. Veľmi sa o ňu bojím. Ďakujem veľmi pekne za každé jedno zdieľanie, aj rozhliadnutie sa okolo seba, či náhodou nejde práve okolo vás,“ dodala na záver Vierka.

Partnerka Pavla Topoľského, Vierka, prosí o pomoc pri pátraní po jej sestre Janke.
Zobraziť galériu (6)
Partnerka Pavla Topoľského, Vierka, prosí o pomoc pri pátraní po jej sestre Janke.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Pavol Topoľský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu