Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

O tomto Belányiová roky mlčala a teraz... Takto je na tom naša chorá dcérka!

Andrea Pálffy Belányiová Zobraziť galériu (4)
Andrea Pálffy Belányiová

BRATISLAVA - Hoci sa moderátorka Andrea Pálffy Belányiová (40) pravidelne prihovára divákom so širokým úsmevom na perách, málokto tuší, že za ním sa skrýva dlhoročné životné trápenie. Pred deviatimi rokmi totiž priviedla na svet svoje prvé dieťatko, ktoré sa však narodilo predčasne a s ťažkými dýchacími problémami. Tmavovláska o náročnom životnom osude nehovorí takmer vôbec, pre markizácku Smotánku však urobila výnimku. Prezradila, ako sa má jej malý poklad dnes.

Osud jojkárskej moderátorke Andrei Pálffy Belányiovej a jej vtedajšiemu manželovi, hokejistovi Žigmundovi Pálffymu, pred deviatimi rokmi postavil do cesty náročnú životnú skúšku. Tmavovláska totiž priviedla na svet svoje prvé dieťatko, ktoré sa však narodilo predčasne a s ťažkými dýchacími problémami.

Známa Slovenka doposiaľ o ťažkých chvíľach prehovorila len raz - pred rokom a pol pre mesačník Zdravie. Vtedy prezradila, ako sa s partnerom snažili dcérke pomôcť, no nedalo sa. „Urobili sme všetko, čo bolo v našich silách, a dlho sme verili, že Saskia je len pozadu vo vývoji, tak ako bývajú predčasne narodené deti. Ale asi pred dvomi, tromi rokmi sme pochopili, že isté veci nedobehne,“ povedala Belányiová. 

A nedávno sa Andrea o svojom poklade rozrozprávala opäť. Pre markizácku Smotánku povedala, ako sa má 9-ročné dievčatko dnes. „Moja dcérka je už celkom veľké dievčatko a niektoré veci sa zlepšili, niektoré nie, ale tak tešíme sa z každých úspechov a tak to berieme, že je to tak a treba sa s tým naučiť žiť,“ netajila známa jojkárka. Držíme palce, nech sa Saskii darí! 

Andrea Pálffy Belányiová pre Markízu prezradila, ako sa má jej dcérka Saskia dnes.
Zobraziť galériu (4)
Andrea Pálffy Belányiová pre Markízu prezradila, ako sa má jej dcérka Saskia dnes.  (Zdroj: Smotánka/Tv Markíza)

Viac o téme: Andrea Belányiová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu