Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Martinka (†34) z Turca je mŕtva: Na toto ale Slovensko nezabudne!

Kleoptra z Turca Zobraziť galériu (10)
Kleoptra z Turca

BRATISLAVA – Navždy odišla! Martina Chovancová (†34) alias Martinka z Turca sa do pamäte Slovákov vryla pred šiestimi rokmi ako kontroverzná uchádzačka, ktorá bojovala o srdce bojazlivého Mariána v reality šou Farmár hľadá ženu. Vo štvrtok večer sa však objavili informácie o jej nečakanej smrti, ktoré potvrdili aj jej blízki. Táto svojrázna žena tak už, žiaľ, nie je medzi nami, no v mysliach mnohým divákom ostane navždy. Nezabudnuteľnou sa totiž stala aj vďaka svojmu svojráznemu imidžu či spôsobu života. Toto je 5 vecí, čím celý národ „ohromila“!

Zachutila jej sláva! Martina Chovancová, predtým Zuzaniaková, sa do povedomia Slovákov dostala vďaka účinkovaniu v šou Farmár hľadá ženu. Život na statku u panica Mariána sa jej príliš nepáčil, ale následná medializácia áno. Neskôr zahviezdila aj v špeciálnom vydaní Kleopatra z Turca, začiatkom roka 2011 v relácii o varení Chutíš mi, o pár mesiacov neskôr sa snažila prebojovať aj do českej verzie šou Farmár hľadá ženu. A okrem nej, si tam mládenca vyhliadla aj jej mama. No jednoducho svetlá reflektorov a účinkovanie v šou milovala.

Martinka z Turca sa zviditeľnila vďaka šou Farmár hľadá ženu.
Zobraziť galériu (10)
Martinka z Turca sa zviditeľnila vďaka šou Farmár hľadá ženu.

Zmaľovaná ako vajce! To je to, čo sa snáď ako prvé vynorí každému pri zmienke na kontroverznú postavičku reality šou Kleopatru z Turca. Túto prezývku dostala práve vďaka svojmu špecifickému líčeniu očí – maľovala si čierne hrubé linky okolo celého ich obvodu. To však nebolo jediné, čím bol jej make-up špecifický. Neprehliadnuteľné boli aj jej modré tiene a červený rúž, ktoré používala. No táto kombinácia sa nosila snáď niekedy v 90. rokoch minulého storočia. K tomu strapaté vlasy neurčitej farby a výzor à la strašiak do maku bol ako vyšitý.

Martinka z Turca bola známa svojím svojráznym líčením.
Zobraziť galériu (10)
Martinka z Turca bola známa svojím svojráznym líčením.  (Zdroj: TV JOJ)

Módny guru! Martinka bola aj skutočný expert, čo sa módnych kreácií týkalo. Nezabudnuteľným je určite jej outfit z prvého stretnutia s farmármi, keď si obliekla šedé metalické šaty, ku ktorým zvolila zaujímavé doplnky v podobe bielych ponožiek v čiernych lodičkách a vykúkajúcich ramienkov podprsenky. Aj jej ďalší módny kúsok mnohých divákov v tom čase bezpochyby zaujal. Na farme si totiž obliekla filtrovaný top, pod ktorým svietili široké ramienka podprsenky a k tomu si obliekla zvláštnu červenú sukňu.

Martinka zaujala aj svojimi módnymi kreáciami.
Zobraziť galériu (10)
Martinka zaujala aj svojimi módnymi kreáciami.

Matka roka! Okrem toho mala aj svojrázny spôsob života. Napriek tomu, že bola mama troch detí, koncom roka 2012 vyrukovala so správou, že so svojím priateľom Martinom čaká ďalšie dieťa. Požehnaný stav však na nej nebol dlho vôbec badať a ako sa neskôr ukázalo, išlo o klamstvá. Prečo si tehotenstvo vymyslela, nevedno, ale zrejme by sa ocitlo v detskom dome, rovnako ako tam pred časom skončili aj jej tri deti z predchádzajúceho vzťahu. Tie boli umiestnené do detského domova, pretože sa Martina o ne nedokázala postarať a radšej sa pozerala na dno pohárika. Alkohol sa jej stal nakoniec aj osudným.

Martinka z Turca sa o svoje deti nestarala. Skončili v detskom domove.
Zobraziť galériu (10)
Martinka z Turca sa o svoje deti nestarala. Skončili v detskom domove.

Nakoniec sa dostala aj pod čepiec! Hoci Martinka z Turca dlho odmietala myšlienku, že by sa vydala za nejakého muža, nakoniec však stretla toho pravého. S partnerom Martinom Chovancom si v apríli 2013 pod Bojnickým hradom povedali áno, a to po roku a pol známosti. Na jej svadbu sa však asi len tak nezabudne. Ženích a jeho kamaráti boli namol ožratí a Martin dokonca stratil aj obrúčky. Aby toho nebolo málo, veselicu odignorovali rodičia oboch svadobčanov.

Martinka z Turca sa vydala  v roku 2013.
Zobraziť galériu (10)
Martinka z Turca sa vydala v roku 2013.

Viac o téme: Martinka z TurcaKleopatra z Tuca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu