Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Verešová zmaľovaná ako... Preboha, veď vyzerá ako Martinka z Turca!

Andrea Verešová je na najnovšej fotke zmaľovaná ako Martinka z Turca. Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová je na najnovšej fotke zmaľovaná ako Martinka z Turca.

BRATISLAVA - Toto vážne nie! Andrea Verešová (36) sa vo svete módy pohybuje dlhé roky a aktuálne trendy má doslova v malíčku. Je preto nepochopiteľné, ako vyzerá na fotke, ktorou sa najnovšie pochválila na sociálnej sieti Instagram. Modré tiene, červený rúž - veď vyzerá úplne ako Martinka z Turca. Pozrite!

Andrea Verešová je považovaná za sexi ženu, ktorá zakaždým v spoločnosti ohuruje výzorom podľa najhorúcejších módnych trendov. No zdá sa, že aj majster tesár sa občas utne. A platí to aj pri vychytených modelkách. Dvojnásobná mamička totiž aktuálne zavesila na web fotku, ktorou doslova vyráža dych. No nie v tom pozitívnom slova zmysle. 

Je na nej totiž zmaľovaná, akoby sa pozabudla v roku 1999. Výrazné modré tiene v kombinácii s čiernou linkou a ako čerešnička na torte pery s odtieňom červenej. Jedno aj druhé by samo o sebe vyzeralo dobre, no spolu je to hotová katastrofa. Veď schválne, nepripomína vám tak trochu Martinku z Turca?! 

Andrea Verešová sa na Instagrame pochválila novou fotkou s deťmi. Zmaľovaná je tam však ako Martinka z Turca.
Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová sa na Instagrame pochválila novou fotkou s deťmi. Zmaľovaná je tam však ako Martinka z Turca.  (Zdroj: Instagram A.V.)

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu