Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kleopatra z Turca šokuje: Martina a jej mama hľadajú lásku v Čechách!

Martinka a jej mama hľadajú vhodných českých farmárov. Zobraziť galériu (3)
Martinka a jej mama hľadajú vhodných českých farmárov.

MARTIN/PRAHA - Doterajšia medializácia im nestačila! Po šou Farmár hľadá ženu, dvoch špeciáloch a relácii Chutíš mi sa Martinka z Turca snaží prebojovať už aj do českej súťaže. Opäť chce hľadať vhodného statkára. Nie však sama, na jedného má zálusk aj jej mama!

„Sláva” im zachutila! Martinka z Turca sa dostala do povedomia v šou Farmár hľadá ženu. Život na statku u panica Mariána sa jej príliš nepáčil, ale následná medializácia áno. A popri nej zahviezdila v špeciálnom vydaní Kleopatra z Turca aj jej mama.

Teraz sa obe snažia opäť dostať na výslenie. Dokonca až za hranicami našej republiky! Prihlásili sa totiž do českej obdoby súťaže. „Naozaj sme to nečakali, ale všetko závisí na vkuse dotyčného farmára,” povedal denníku Blesk zdroj z televízie Prima.

Martina si vraj vybrala 34-ročného chovateľa kačíc s menom Jeňa, jej mama Anna Zuzaniaková zas písala list na adresu rozvedeného veľkostatkára Oldřicha (52). Zatiaľ ale ešte nie je jasné, ktorí z farmárov sa vlastne dostanú až do televízneho výberu. A či sa niektorý z nich dá nahovoriť, aby si vybral jednu zo svojských Martinčaniek.

Istý je len dôvod, prečo sa Kleopatra z Turca a jej mama prihlásili. „Príďte za mnou. Keď dáte nejaké eurá, porozprávam vám. Zadarmo dnes nie je nič,“ povedala nám naposledy, keď sme ju oslovili kvôli jojkárskej šou Chutíš mi. Zrejme dúfa, že z českých novinárov čosi vytiahne...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu