Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slávna Češka poriadne dráždila: Rozparok až po...

Petra Němcová Zobraziť galériu (5)
Petra Němcová (Zdroj: INstagram P.N.)

PARÍŽ - Ukázala viac ako dosť! Modelka Petra Němcová (37) rada provokuje a v rafinovaných outfitoch rozhodne vie, ako potešiť svojich obdivovateľov. Okrem sexi figúry však nedávno na zmysly mužov zaútočila hriešne dlhým rozparkom, ktorý jej siahal až na úroveň tej najintímnejšej zóny.

Česká modelka Petra Němcová je známa tým, že rada na seba strháva pozornosť všade tam, kde sa objaví. Plavovláska si naplno uvedomuje svoje kvality a túto skutočnosť dokáže vždy mimoriadne dobre využiť. Svojou dokonale tvarovanou figúrou sa tak pravidelne chváli aj na rôznych spoločenských udalostiach, kde prítomným pánom často doslova berie dych.

Inak to nebolo ani v uplynulých dňoch na istej prominentnej akcii v Paríži, kde sa o hriešne myšlienky mužského osadenstva postarala opäť. Modelka sa síce predstavila v dlhej bielej róbe v úchvatnom antickom štýle, no pohľady prítomných zamestnala aj tak viac ako dosť.

Na prvý pohľad elegantný outfit totiž okorenila hriešne dlhým rozparkom, ktorý jej siahal až po intímne partie. Stačil tak jeden nekontrolovateľný pohyb a riskantný model mohol odhaliť aj to, čo by malo radšej ostať zahalené. Hoci bývajú takéto dráždivé kúsky zradné, Petra sa pikantnému trapasu tentoraz našťastie vyhla.

Viac o téme: Petra Nemcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu