Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Riťka hodná 20-ročnej žaby! Krásna Češka spravila fanúšikom náladu

Tento zadoček je hodný obdivu, čo poviete?! Zobraziť galériu (7)
Tento zadoček je hodný obdivu, čo poviete?! (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Má sa čím pochváliť! Hoci Petra Němcová oslávi o pár dní 37. narodeniny, ešte stále môže hravo konkurovať mladým kolegyniam. Sympatická rodáčka zo susedných Čiech sa udržiava vo výbornej kondícii, čoho sú jej fotky v bikinách dôkazom. Jeden z provokatívnych záberov zverejnila brunetka na sociálnej sieti aj začiatkom týždňa. Fanúšikovia sa netaja, že pohľad na ňu im padol vhod.

Písal sa rok 2003, keď Petra Němcová žiarila na stránkach prestížneho plavkového magazínu Sports Illustrated. „Bol to raketový štart do úplne iných dimenzií,” zaspomínala si v jednom z rozhovorov kráska, ktorá je dnes známa po celom svete. 

Okrem popularity sa môže rodáčka z Karvinej pochváliť aj celkom slušnou fanúšikovskou základňou. Šarmantná brunetka svojich priaznivcov nezanedbáva a pravidelne ich prostredníctvom sociálnych sietí zásobuje sexi fotkami. 

V pondelok zverejnila Němcová záber v netradičných bikinách, ktoré zvýraznili jej zadoček. „Človeku sa až nechce veriť, že nemáš 20 rokov. Mnohé mladé žaby by si mohli od teba brať príklad,” znel jeden z pochvalných komentárov. „Petra, tento týždeň ani nemohol začať lepšie. Pohľad na tvoju krásu mi hneď zlepší náladu,” pridal sa další z obdivovateľov. 

Petra Němcová potešila fanúšikov pohľadom na svoje krivky.
Zobraziť galériu (7)
Petra Němcová potešila fanúšikov pohľadom na svoje krivky.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Petra Němcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu