Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Trapas krásnej Češky v Cannes: Pred zrakmi prítomných sa jej stalo TO najhoršie!

Petra Němcová sa na červenom koberci takto usmievala, hoci sa v istom okamihu išla pod zem prepadnúť. Zobraziť galériu (10)
Petra Němcová sa na červenom koberci takto usmievala, hoci sa v istom okamihu išla pod zem prepadnúť. (Zdroj: SITA)

CANNES - Takmer sa pod zem prepadla! Do Francúzska v týchto dňoch prúdia hviezdy z rôznych kútov sveta, aby si nedali ujsť 69. ročník Medzinárodného filmového festivalu. Súčasťou ostro sledovaného podujatia je aj pár celebrít z našich končín. Napríklad topmodelka Petra Němcová (36). Rodáčka z Karvinej vyzerala na červenom koberci očarujúco... Behom sekundy si však vyrobila nepríjemný trapas, ktorý je pre mnohých nočnou morou.

Chúďatko! Hoci sa hviezdy na červenom koberci zväčša sebavedome usmievajú, mnohé z nich sú plné obáv, aby sa im nestal nejaký trapas. V žiare reflektorov sa na nich upierajú zvedavé oči a prítomní fotografi si všimajú každučký detail. Inak to nevyzerá ani na aktuálne prebiehajúcom filmovom festivale v Cannes, kde sa ocitla v nepríjemnej situácii krásna Češka Petra Němcová.  

Známa modelka už hneď pri príchode na premiéru filmu Julieta rozdávala úsmevy na všetky strany. Oblečená v trendovej metalickej róbe vyzerala očarujúco a aj jej vizáž bola bezchybná. Stačila však chvíľka nepozornosti a trapas bol na svete. Petre sa totiž opätok zamotal do dlhej sukne a spadla na zem ako hruška. 

Našťastie boli na blízku pohotoví džentlmeni, ktorí kráske podali pomocnú ruku. Petra síce zahanbujúci moment zachraňovala smiechom, no je jasné, že určite by bola radšej, keby sa jej tento trapas nestal. 


Pozrite si tiež:


Petra Němcová spadla na červenom koberci. Pohotoví mládenci jej hneď pomáhali vstať zo zeme.
Zobraziť galériu (10)
Petra Němcová spadla na červenom koberci. Pohotoví mládenci jej hneď pomáhali vstať zo zeme.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Petra NěmcováMezdinárodný filmový festival v Cannes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu