Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

TOTO sa v spoločnosti nestáva: Známa Češka má teda "gule"!

Takto vyzerá Petra Němcová s mejkapom. Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerá Petra Němcová s mejkapom. (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - Mnohé by nemali odvahu! Modelka Petra Němcová (38) je na červenom koberci ako doma a v spoločnosti ju vídať pomerne často. Samozrejmosťou sú pre ňu krásne outfity a bezchybná vizáž. Keď sa však v utorok ukázala na verejnosti, poriadne prekvapila. Rodáčka z Českej republiky totiž bulvárnym fotografom predviedla svoju prirodzenú tvár.

Prominentné krásky si vo všeobecnosti potrpia na dokonalosť. Nejedna má hlavu v smútku, keď ju paparazzi načapú neupravenú a nenalíčenú. Verejnosť však tieto zábery celkom obľubuje, pretože je celkom príjemné vedieť, že aj celebrity sú len ľudia z mäsa a kostí. 

V poslednej dobe je však prirodzenosť celkom trendy. Hviezdy na sociálnych sieťach zverejňujú fotky bez mejkapu a populárne začína byť aj "nahé" líčenie. To sa očividne páči aj svetoznámej modelke Petre Němcovej. 

Plavovláska má odvahu i na to, aby sa tak ukázala v spoločnosti. Urobila tak na akcii s názvom First Ladies Lunch, kde okrem takmer prirodzenej tváre zaujala účesom s mokrým vzhľadom a jednoduchými bielymi šatami.  

FOTO nenalíčenej Petry Němcovej nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Petra Němcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu