Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Návrat po 18 rokoch: Mc Erik a... Zabudnutá víťazka speváckej šou nahradila Barbaru!

Mc Erik a Barbara ako si ich pamätáme. Duo sa rozpadlo pred 18 rokmi. Zobraziť galériu (6)
Mc Erik a Barbara ako si ich pamätáme. Duo sa rozpadlo pred 18 rokmi. (Zdroj: archív)

BRATISLAVA - Pamätáte si ešte na legendárne duo MC Erik & Barbara? V 90. rokoch dvojica dobýjala rebríčky slovenských hitparád a zbožňovali ju davy fanúšikov. Pred 18 rokmi sa však skupina rozpadla. No zatiaľ čo Barbara žije za veľkou mlákou a spevu sa nevenuje takmer vôbec, jej parťák je hudbe verný dodnes. Dokonca sa snaží obnoviť zašlú slávu. Opäť vystupuje, no Haščákovú (36) vymenil za inú tmavovlásku - zabudnutú víťazku speváckej šou. Pozrite, táto ju nahradila!

Dvojica Barbara Haščáková a Erik Aresta patrili v 90. rokoch k veľkým hviezdam slovenskej hudobnej scény. Svojimi disco pesničkami sa vryli do pamäte množstva (nielen) slovenských fanúšikov, ktorí si na hity ako U Can't Stop či Dancing Queen radi zatancujú dodnes.

V roku 1998 sa však duo rozpadlo a hoci boli nejaké pokusy o návrat, nakoniec z toho nič nebolo... Až doteraz. Mc Erik sa totiž podľa všetkého snaží oprášiť zašlú slávu. No nie so svojou niekdajšou parťáčkou - tú po boku urasteného dídžeja nahradila úplne iná tmavovláska.

Reč je o 30-ročnej Ivane Poláčkovej, ktorá pred 9 rokmi vyhrala šou Môj najmilší hit... No a teraz spieva texty piesní po Barbare Haščákovej. Dokazuje to množstvo videí z vystúpení, ktoré Erik pravidelne zverejňuje na sociálnej sieti Facebook. 

Duo však hudobná dvojica netvorí dlho. „Na jeseň sme sa obaja zúčastnili turné po Slovensku s názvom Maduar a hostia a tam ma Erik oslovil na spoluprácu,“ prezradila na Facebooku Ivana, ktorá sa v úlohe speváckej partnerky Arestu cíti zjavne dobre. 

Video: Ukážka z vystúpenia MC Erika a Ivany

Viac o téme: Barbara Haščáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu