Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hrozivý pohľad na Barbaru Haščákovú: Strhaná a odfarbená!

Barbara Haščáková počas minuloročnej návštevy Slovenska a dnes. Zobraziť galériu (5)
Barbara Haščáková počas minuloročnej návštevy Slovenska a dnes. (Zdroj: Facebook B.H.)

FLORIDA - Fúha, toto jej nevyšlo! Minulý rok Barbara Haščáková (35) zavítala na chvíľu na Slovensko. Dôvodom bol klip k piesni Nepozerám, ktorý nakrútila s Mirom Jarošom (37). Vo videu vyzerala speváčka spokojne, zdravo a príťažlivo. Pri pohľade na jej aktuálne zábery však každému napadnú presne opačné prívlastky. Veď posúďte sami.

Pred rokmi odišla Barbara Haščáková za veľkú mláku, kde si chcela splniť svoj spevácky sen. Vlani sa však vrátila na krátku chvíľu domov, aby po dlhom čase opäť nahrala slovenskú pieseň - duet s Mirom Jarošom. Do svojej rodnej krajiny prišla hviezda 90. rokov presne tak, ako si ju pamätáme z čias jej najväčšej slávy - s tmavými vlasmi a so širokým úsmevom na tvári. 


Barbara Haščáková po rokoch na Slovensku: Aha, ako teraz vyzerá! 

​Barbara Haščáková odhodila na Slovensku zábrany: Úplne holá v prezidentskej vani! 


No dnes už po tomto všetkom nie je jedinej stopy. Behom roka totiž niekdajšia brunetka radikálne zmenila imidž... A, bohužiaľ, k horšiemu. Svedčí o tom jej aktuálna fotka, ktorú Barbara pred pár dňami zverejnila na sociálnej sieti. Na snímke sa speváčka na seba takmer ani nepodobá.

Haščáková si totiž nechala odfarbiť vlasy - v súčasnosti je blondínkou. Svetlá hriva jej výrazne ubrala z atraktivity. Navyše aj svoj šťastný výraz zrejme zabudla na Slovensku. Na tvári sa totiž speváčke črtá únava. Pôsobí strhane a nešťastne. Napriek tomu sa však na sociálnej sieti prezentuje tak, že „som veľmi šťastná v prírode s najlepšími, normálnymi, zdravými a najprirodzenejšími ľuďmi na svete. Boh žehnaj.“

Na aktuálnej fotke, ktorú Barbara Haščáková zverejnila, by ste speváčku ani nespoznali. Od minuloročnej návštevy Slovenska sa totiž radikálne zmenila.
Zobraziť galériu (5)
Na aktuálnej fotke, ktorú Barbara Haščáková zverejnila, by ste speváčku ani nespoznali. Od minuloročnej návštevy Slovenska sa totiž radikálne zmenila.  (Zdroj: Facebook B.H.)

Viac o téme: Barbara Haščáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu