Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Barbara Haščáková v šoku: To, čo jej spravili títo ľudia, nemá obdobu!

Barbara Haščáková zistila nepríjemnú skutočnosť. Zobraziť galériu (5)
Barbara Haščáková zistila nepríjemnú skutočnosť. (Zdroj: Topky.sk)

LOS ANGELES - Toto nečakala! Barbara Haščáková (34) dostala počas víkendu naozaj nepríjemný „darček”. Slovenská speváčka totiž zistila, že jeden z jej najväčších hitov si ukradli iní interpreti. Mongolskí chlapci naspievali skladbu, v ktorej použili hudbu zo skladby Sen. Samozrejme bez dovolenia. Zarážajúce je, že zahraničná formácia profituje na ukoristenej melódii už dlhší čas.

Trúfli si na krádež! Mongolskí speváci Anhuush a Bazuh stavili na to, že slovenskú hudbu u nich nikto nepozná. Pre svoju skladbu si preto ukradli melódiu od Barbary Haščákovej. „To je pekná pesnička,” komentujú tento ukoristený počin na youtube nič netušiaci fanúšikovia. 

Naša interpretka sa o hudobnej lúpeži dozvedela až dva roky od zverejnenia mongolského videa. A dosť ju to nahnevalo. „Niekto mi ukradol od začiatku do konca pieseň, ktorú som ja sama zložila v roku 1994. Moju vlastnú pieseň Sen. Slohu aj refrén. Moju vlastnú melódiu, moju vlastnú tvorbu do Mongolska bez môjho vedomia,” napísala Barbara na sociálnu sieť. 

Topky.sk sa preto snažili zistiť, či bude speváčka túto situáciu ďalej riešiť právne. Zatiaľ nám ale neodpovedala. Otázkou však zostáva, či by sa jej podarilo v Mongolsku dovolať spravodlivosti. Medzinárodné ťahanice totiž bývajú dosť tvrdým orieškom. 

VIDEO: Mongolskí chlapci si požičali melódiu od Barbary Haščákovej

Mongoli s Hascakovej hudbou

VIDEO: Klip Barbary Haščákovej k piesni Sen

Haščáková Sen

Barbara Haščáková nedávno nahrala skladbu Nepozerám so spevákom Mirom Jarošom. Spoločný singel nájdete na novom interpretovom CD s názvom Miro Jaroš #5 >>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu