Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ďurovčíkova láska polonahá na verejnosti: Fíha, Jano, to je kus!

Barbora Hlinková Zobraziť galériu (6)
Barbora Hlinková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Bolo sa na čo pozerať! Najväčšia módna akcia roka v piatok vyvrcholila svoj trojdňový maratón prehliadok. Poslednú šou v rámci Bratislavských módnych dní si nenechalo ujsť ani mnoho známych tvárí zo slovenského šoubiznisu. Tentokrát však prítomných hypnotizovala aj Barbora Hlinková (22), ktorá je partnerkou známeho režiséra Jana Ďurovčíka (45). Na móle bola dosť odvážna a pohľad na jej sexi telo rozhodne stál za to.

Muži slintajú a ženy závidia, táto figúra však patrí už iba jednému! Choreograf Ján Ďurovčík je známy svojou náklonnosťou k mladším ženám. Pred pár rokmi randil s o dvadsať rokov mladšou Nelou Pociskovou a svoju slabosť na mladé partnerky potvrdil aj pred rokom, keď mu učarovala študentka konzervatória Barbora Hlinková. Tá je od Ďurovčíka mladšia dokonca až o dvadsaťtri rokov.

Sympatickú herečku však so známym slovenským katom nespája len láska, ale aj profesionálna spolupráca v muzikáloch. Účinkovanie v náročných Ďurovčíkových projektoch sa Barbore zjavne postaralo aj o ukážkovú figúru, ktorú naposledy predviedla na Bratislavských módnych dňoch.

Brunetka sa na móle ukázala v pikantnom kúsku z dielne slovenskej návrhárky Zlatice Hujbertovej. Barbora bola v bielom modeli doslova neprehliadnuteľná. Jej sexepíl znásobil priesvitný materiál prešívaný zmyselnou čipkou a nechýbal ani obrovský rozparok a odhalený chrbát. Čerešničkou na torte však bol hlboký výstrih, v ktorom bolo vidno podprsenku. Chlapi zrejme ani nevedeli, kam skôr pozerať...

Barbora Hlinková vystavila na obdiv svoje telo v priesvitnom modeli.
Zobraziť galériu (6)
Barbora Hlinková vystavila na obdiv svoje telo v priesvitnom modeli.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Ján ĎurovčíkBarbora Hlinková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu