Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďurovčíkova o polovicu mladšia frajerka si vyrazila do mesta: Preboha, to ako môže takto vyzerať?!

Barbora Hlinková a Ján Ďurovčík Zobraziť galériu (9)
Barbora Hlinková a Ján Ďurovčík (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Barbora Hlinková (23) tvorí s Jánom Ďurovčíkom (45) pár už vyše roka. A hoci sa na verejnosti objavilo už niekoľko fotografií zamilovanej dvojice a pár sa v spoločnosti neskrýva, v mladej žene, ktorú sme stretli počas voľnej chvíľky v meste, by ste sexi kočku hľadali len márne.

Barbora si užívala voľný čas v spoločnosti kolegyne Dáše Mamby Šarközyovej a jej priateľa Tonyho, tanečníka zo skupiny The Pastels. Na prvý pohľad by však len málokto uhádol, že útla brunetka sediaca na terase je práve Ďurovčíková partnerka. Barbora mala na tvári totiž minimum mejkapu a v jednoduchom, neprekombinovanom oblečení vyzerala ako nevinná pätnástka.

Ďurovčíkova o polovicu mladšia
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

V porovnaní s jej výzorom v divadelných predstaveniach či na spoločenských akciách jej tento look na pohľad ubral dobrých 10 rokov. Rozhodne by teda bolo zaujímavé stretnúť ju takto v spoločnosti jej štyridsaťpäťročného partnera, pri ktorom beztak vyzerá oveľa mladšie. Každopádne treba uznať, že Barbora rozhodne nánosy líčidiel nepotrebuje a prirodzený vzhľad jej mimoriadne pristane. A to si veru nemôže povedať každá. 

Viac o téme: Dáša Mamba ŠarközyováJán ĎurovčíkBarbora Hlinková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu