Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tá sa teda nezdá: Ďurovčíkova frajerka je fakt kus... Pozrite!

Barbora Hlinková ukázala na predstavení v Bojniciach nielen obrysy svojich predností, ale aj tehličky na bruchu. Zobraziť galériu (16)
Barbora Hlinková ukázala na predstavení v Bojniciach nielen obrysy svojich predností, ale aj tehličky na bruchu. (Zdroj: Miroslav Zajíc)

BRATISLAVA - Postavička ako lusk! Začínajúca muzikálová hviezda Barbora Hlinková (22) sa do povedomia širšej verejnosti dostala najmä ako partnerka režiséra Jána Ďurovčíka (43). Dnes ju však priaznivci divadla spoznávajú aj ako jednu z hlavných postáv v predstavení Atlantída. Práve tam herečka dokazuje, že okrem talentu oplýva aj poriadnym sexepílom. Na pódiu totiž ukázala obrysy svojich predností, ale aj tehličky na bruchu. Je to fakt kus!

V novembri minulého roka sme vás na Topkách informovali, že Ján Ďurovčík má novú lásku. Známy režisér sa zamiloval do 22-ročnej muzikálovej herečky Barbory Hlinkovej, s ktorou sa zoznámil ešte pred dvomi rokmi pri skúšaní hry Na skle maľované. Odvtedy sa kráska objavila aj vo svetovom diele Jesus Christ Superstar a najnovšie hviezdi v Atlantíde. 

No a práve tam brunetka okrem nepopierateľnému talentu ukázala aj čosi iné. Podarilo sa nám totiž získať fotky z predstavenia v Bojniciach, ktoré dokazujú, že začínajúca hviezda je teda poriadny kus. Nielenže v červených obtiahnutých šatách ukázala na pódiu obrysy svojich predností, ale v ďalšom, ešte úspornejšom outfite, aj dokonalé telo. 

Väčšinu predstavenia totiž Hlinková odohrala len v legínach a športovej podprsenke. A práve tento model odhalil, že Barbora sa pýši perfektne vypracovaným bruchom. Stačil naozaj akýkoľvek pohyb a dievčine sa na trupe objavili takzvané tehličky. Ale napokon, ani sa nečudujeme... Veď naskúšať a potom aj odohrať jednu takúto hru je určite veľká makačka!

Herečka Barbora Hlinková sa pýši doslova ukážkovou postavičkou.
Zobraziť galériu (16)
Herečka Barbora Hlinková sa pýši doslova ukážkovou postavičkou.  (Zdroj: Miroslav Zajíc)

Červené obtiahnuté šaty odhalili Barbore Hlinkovej obrysy jej ženských tvarov.
Zobraziť galériu (16)
Červené obtiahnuté šaty odhalili Barbore Hlinkovej obrysy jej ženských tvarov.  (Zdroj: Miroslav Zajíc)

Viac o téme: Ján ĎurovčíkBarbora Hlinková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu