Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Úraz na premiére: Slovenská herečka sa zranila pred zrakmi divákov!

Petra Makranská sa na premiére muzikálu Mačky/Cats nepríjemne zranila. Zobraziť galériu (11)
Petra Makranská sa na premiére muzikálu Mačky/Cats nepríjemne zranila. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Nepríjemný začiatok predstavenia! Uplynulý piatok a sobotu sa v divadle Nová scéna konala premiéra svetoznámeho muzikálu Mačky/Cats. Prvé vystúpenia si nenechalo ujsť obrovské množstvo divákov. No a tí sa nečakane stali svedkami nepríjemného úrazu priamo na pódiu. Slovenská herečka a tanečníčka Petra Makranská sa totiž zranila hneď v úvode hry.

Záver uplynulého týždňa patril slávnostnej premiére legendárneho muzikálu Mačky/Cats. V náročnom predstavení, plnom ťažkých tanečných a speváckych kúskov, sa divákom predstavili Mirka Partlová, Katarína Hasprová či Patrik Vyskočil. Na javisku však dokopy tancovalo až 30 ľudí. 

Jednou z nich bola aj herečka a tanečnica Petra Makranská. Prvé predstavenie sa však nezačalo úplne podľa jej predstáv... Hneď v úvode premiéry sa totiž krehká blondínka nepríjemne zranila. A to rovno pred zrakmi všetkých divákov. 

„Je tam taká zložitá scéna a na pódiu bolo práve málo svetla, tak som nešťastne nabúrala do kulisy,“ prezradila pre Topky.sk umelkyňa, ktorá sa na afterpárty objavila s chrastou na nose. „Nič vážne to nie je, ale stalo sa to hneď na začiatku predstavenia, a to som na pódiu celú hodinu vkuse, takže som nemala ani šancu si pozrieť, čo sa vlastne stalo,“ priznala tanečnica. 

No ani skúšanie tohto náročného muzikálu nebolo med lízať. „Je to asi najťažšie predstavenie, aké som doteraz robila, a to som na scéne už 8 rokov. Herci sa učili tancovať, tanečníci zase spievať. Bolo to veľmi náročné. Nacvičovali sme každý deň, spočiatku sme mávali víkendy voľné, ale ku koncu sme boli v divadle každý deň 12 hodín,“ povedala nám plavovláska. No napokon, ako sme mohli vidieť, stálo to za to! 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu