Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dráždivá FOTO Twiinskinej nástupkyne: Zbalila jej ex... A teraz? Pozrite, ako sa predvádza!

Kristína Jurčová Zobraziť galériu (6)
Kristína Jurčová (Zdroj: Instagram K.J.)

BRATISLAVA - Fúúúha! Kristína Jurčová sa síce živí ako moderátorka, no viac ako tým na seba upozornila vzťahom s bývalým manželom Daniely Nízlovej (29) z TWiiNS. S producentom Braňom Jančichom (34) však tvorila pár len necelé dva roky a dnes je už opäť sama. No o záujem priaznivcov núdzu rozhodne nemá. Tých pravidelne na sociálnych sieťach zásobuje fotkami aj zo svojho súkromia. No najnovšou mnohým vyrazila dych. Je na nej totiž brutálne sexi!

Sympatická brunetka Kristína Jurčová na seba upozornila pred viac ako dvomi rokmi, keď zbalila bývalého manžela Daniely Nízlovej z dua TWiiNS.


TWiiNSKU nahradila Snehulienka: Rozvedený Jančich zbalil túto kočku!


S producentom Braňom Jančichom sa však už v tichosti rozišla. Aj napriek tomu sa však mladej dievčine darí stále provokovať. A to fotkami na sociálnych sieťach, kde sa doslova predvádza. Na web totiž vešia množstvo fotiek aj zo súkromia.

Nedávno napríklad zverejnila poriadne horúci záber, ktorý určite nedal spať viacerým jej mužským priaznivcom. Tmavovláska tam má na sebe len erotickú spodnú bielizeň, ktorú zdobí čierna čipka, v tvári vášnivý výraz. Navyše si Kikashenka, ako si kočka hovorí, zmyselne sťahuje spodnú časť sieťovaného odevu. Tým bez pochýb navodila kučeravé myšlienky nejednému fanúšikovi... Nemyslíte?

​ 

Viac o téme: TwiinsBraňo JančichKristína Jurčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu