Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nepríjemné prekvapenie pre slovenskú moderátorku: Prišla domov a... Toto sa môže stať len mne!

Kristína Jurčová Zobraziť galériu (10)
Kristína Jurčová (Zdroj: Instagram KJ)

BRATISLAVA - Ešteže sa už počasie umúdrilo! Inak by mala slovenská moderátorka dnešný deň ešte horší... Kristína Jurčová z rádia Viva totiž dnes prišla k svojmu domu a zistila, že sa nijako nevie dostať dnu...

Tak toto nepoteší! Moderátorka Kristína Jurčová sa s priateľom Tomášom vybrala v stredu ráno preč z domu. Naspäť sa vrátili okolo jedenástej dopoludnia a zistili, že majú problém. A dosť veľký! 

„Vybuchli sme sa vo vlastnom dome. Proste zvnútra sú kľúče. My sme iba zabuchli dvere, ony sa tam nejako otočili a nevieme sa dostať dovnútra,” prezradila brunetka svojim fanúšikom na sieti Instagram. „Toto sa môže stať iba mne a všetko máme zavreté, všetky okná aj terasu,” dodala, kým priateľ niekam telefonoval a snažil sa zohnať pomoc. 

Nepríjemné prekvapenie pre slovenskú
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram KJ)

V čase zverejnenia príbehu na sociálnej sieti riešili tento problém už asi pol hodiny. „Ešteže mám plavky, idem sa asi opaľovať,” vyhlásila Kristína, ktorá mala jednoducho šťastie v nešťastí, že počasie sa už umúdrilo a aspoň vymknutá vonku nemrzla ani nezmokla. 

Nepríjemné prekvapenie pre slovenskú
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram KJ)

Viac o téme: Kristína Jurčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu