Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovské problémy slovenskej moderátorky v Grécku: Namiesto luxusnej dovolenky... Skončili na ulici!

Luxusná dovolenka Kristíny Jurčovej začala nepríjemne. Zobraziť galériu (6)
Luxusná dovolenka Kristíny Jurčovej začala nepríjemne. (Zdroj: Instagram K.J.)

SANTORINI - Človek si zabezpečí dovolenku cez cestovnú kanceláriu, aby sa vyhol zbytočným komplikáciám... No nie vždy je to zárukou toho, že to aj dobre dopadne. Najnovšie by o tom vedela rozprávať slovenská moderátorka Kristína Jurčová. Vybrala sa totiž za luxusným relaxom, no namiesto toho skončila na ulici!

Moderátorka rádia Viva sa s nepríjemnou skúsenosťou podelila s fanúšikmi na sociálnej sieti Instagram, kde v utorok zavesila prvú fotku z gréckeho ostrova Santorini. To už bol problém vyriešený. V úvode jej vysnívanej dovolenky jej však do smiechu rozhodne nebolo. 

„Prileteli sme na Santorini a zistili sme, že nemáme ubytovanie. Všetko sme riešili cez cestovnú kanceláriu, oni to posunuli ďalšej a nastal problém, nespárovali sa platby a nik o nás nevedel,“ napísala na Instagram rozčarovaná moderátorka, ktorej vraj nepomohli ani tour operátori a problém si museli riešiť sami.

„Respektíve si zabezpečiť komplet new ubytovanie - čo je problém, lebo je tu všetko vybookované,“ napísala k záberu Jurčová. Napokon sa jej však predsa len podarilo náhradný nocľah vybaviť. „Tak máme jedno byvko na 4 noci a ďalšie na 3. Ach, no čo by to bolo za dovolenku, keby všetko išlo hladko,“ dodala brunetka, ktorá si už teraz môže naplno vychutnávať krásy Grécka.

Kristíne Jurčovej sa dovolenka na Santorini nezačala najideálnejšie. Keď totiž prišla na ostrov, zistila, že nemá zabezpečené ubytovanie.
Zobraziť galériu (6)
Kristíne Jurčovej sa dovolenka na Santorini nezačala najideálnejšie. Keď totiž prišla na ostrov, zistila, že nemá zabezpečené ubytovanie.  (Zdroj: Instagram K.J.)

Viac o téme: Kristína Jurčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu