Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kollárov deň BLBEC: 2x nemocnica, 1x autonehoda... Preboha, nech už to skončí!

Boris Kollár Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár (Zdroj: Ján Zemiar/Facebook B.K.)

BRATISLAVA/MIAMI - Celé zle! Každý z nás už mal taký deň, keď sa mu vôbec nič nedarilo - doslova deň blbec. Výnimkou nie je ani slovenský boháč Boris Kollár (50). Ten si jeden taký „vychutnal“ len nedávno. Kazilo sa naozaj všetko, čo sa len dalo... Skrátka, multiotecko sa len modlil, aby to všetko už skončilo.

Náročné dni, plné stresujúcich situácií neobchádzajú ani známe osobnosti. No keď sa navyše pokazí všetko, čoho sa chytíte, tak to je skutočný deň blbec. Jeden taký si pred pár dňami do sýtosti „vychutnal“ aj najznámejší slovenský multiotecko Boris Kollár. A už po pár hodinách sa modlil, aby to všetko skončilo. 

Veď len v priebehu chvíľky čelil strachu o svojich blízkych, ktorí skončili v nemocnici na operačnom stole a do toho, akoby to nestačilo, to schytalo aj jeho auto. Boháč sa o nepríjemné chvíle podelil so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti Facebook, kde nešťastný deň popísal. 

„Včerajšok bol náročný, operovali mi maminu a v tom čase mi viezli v USA do nemocnice dcéru Vanessku a tiež rovno pod nôž. Niekedy máte deň blbec. A do toho mi volá Andy (Andrea Heringhová, pozn.red.), že mi jeden pán nabúral auto pred domom... No nech už je zajtra,“ netajil svoju túžbu Kollár. 

Kollárov deň BLBEC: 2x
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook B.K.)

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu