Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Predvolebná kampaň útočí: Po mestách pribúda nelegálna reklama, stĺpy plné plagátov

Šup s nimi dole.
Šup s nimi dole. (Zdroj: FB/Bratislavská občianska samospráva)

BRATISLAVA - Do parlamentných volieb zostáva už len mesiac a politici sa snažia zapôsobiť na ľudí, ako sa len dá. Ich predvolebné plagáty však pribúdajú nielen na miestach na to vyhradených, ale objavujú sa aj tam, kde nemajú, čo robiť. Bez ohľadu na to, či ide o mestský alebo súkromný majetok, rozhodne neprispievajú k estetickému vzhľadu okolia.

Strany odhalili svoje najväčšie tromfy: Kompletný zoznam kandidátok do volieb 2016

Práve na tento problém upozornila aj Bratislavská občianska samospráva, ktorá vo svojom profile na Facebooku zverejnila príspevok s názvom "KOLOTOČÁRSKE SPÔSOBY". Predstaviteľom komunitnej organizácie sa nepáči, ako po hlavnom meste opäť raz pribúdajú predvolebné plagáty na priestranstvách, kde nemajú, čo hľadať a ktoré ho budú hyzdiť možno zase nasledujúce roky, kým sa nenájde niekto, kto ho ich odstráni. Tohtoročným vinníkom je podľa nich napríklad strana Borisa Kollára.

"Verme, že strana podnikateľa Kollára si uvedomí, že takéto spôsoby sú skôr kontraproduktívne, so spamovaním verejného priestoru prestane a svoje plagáty si odstráni. (aj preto, aby sme to nemuseli napr. na Trnavskom mýte čistiť po nich opäť my, či pracovníci zahraničných firiem, ktorí nám v rámci svojej firemnej kultúry pravidelne pomáhajú)," napísala organizácia na sociálnej sieti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu