Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Česká Miss World v Bratislave: Provokovala bradavkami!

Česká Miss World Linda Bartošová prišla na slovenskú premiéru filmu Vybíjaná v provokatívnom outfite. Zobraziť galériu (17)
Česká Miss World Linda Bartošová prišla na slovenskú premiéru filmu Vybíjaná v provokatívnom outfite. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Zvádzala! Štvrtkový večer patril slovenskej premiére nového česko-slovenského filmu Vybíjaná. Hlavnou hviezdou komédie je česká modelka a herečka Simona Krainová (42). Jej postava sa v deji objavuje aj v mladšej verzii, ktorú stvárňuje držiteľka titulu Česká Miss World Linda Bartošová (21). A práve mladá kráska pútala na bratislavskom premietaní najviac pozornosti. Do spoločnosti totiž prišla nahodená v sexi čiernom overale, pod ktorým sa jej rysovali nahé bradavky.

Vo štvrtok večer sa v našom hlavnom meste konala slávnostná premiéra nového česko-slovenského filmu Vybíjaná. Okrem tvorcov prišli novinku do slovenských kín uviesť aj samotní herci. No hoci hlavnou hviezdou bola bez pochýb modelka Simona Krainová, ktorá vo filme odhalila svoje nahé prsia, v Bratislave pútala oveľa viac pozornosti jej mladšia kópia – modelka Linda Bartošová. 

Krásna držiteľka titulu Česká Miss World sa totiž v spoločnosti objavila v ľahkom čiernom overale. No pod ten si nedala žiadnu spodnú bielizeň. Celý večer sa jej tak pod tenkou látkou rysovali bradavky. Navyše, v istých momentoch štedro vykrojený top poodhalili aj krivky jej nahých pŕs. Je teda jasné, prečo sa jej páni po celý čas nedokázali vôbec pozerať do očí. 

Okrem už spomínaných sa v bratislavskom nákupnom centre objavili aj zabávači Richard Genzer a Michal Suchánek, ktorí si v novej komédii tiež zahrali. A spomedzi známych Slovákov si film prišli vychutnať napríklad novozvolené Miss Universe SR, či spevák Ján Kuric s manželkou Simonou Bubánovou. 


Mohlo by vás zaujímať:

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu