Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Česká hviezda pózovala fotografom a... dostala po hlave!

Simona Krainová Zobraziť galériu (5)
Simona Krainová (Zdroj: Instagram S.K.)

PRAHA - Byť hviezdou je niekedy poriadne náročné! Pred pár dňami sa o tom presvedčila aj česká modelka a herečka Simona Krainová (43). Na predstavení svojej novej charity totiž spolu s manželom Karlom Vágnerom mladším (40) pózovala fotografom. No v tom momente sa stalo niečo, čo nikto nečakal - blondínka a jej polovička dostali poriadne po hlave.

Česká herečka a modelka Simona Krainová sa pred pár dňami ocitla vo veľmi kurióznej situácii. Spolu s manželom Karlom Vágnerom mladším práve pózovali fotografom, keď sa odrazu stalo niečo, čo sa len tak hocikomu neprihodí. 

Zamilovanej dvojici v momente, keď sa usmievali pred objektívmi fotografov, totiž na hlavu spadol reklamný banner. Ešteže nešlo o žiadnu ťažkú konštrukciu, ale len o kus papiera, lebo to by zrejme nedopadlo dobre. Aj napriek tomu však známi Česi zostali poriadne prekvapení, keď sa na nich zvalil kus plagátu. 

Akcia, na ktorej sa táto príhoda udiala, sa konala pri príležitosti predstavenia novej nadácie, ktorú založila samotná Krainová. Tá sa rozhodla podporovať starnúcich ľudí a vďaka peniazom z fondu im spríjemniť ubúdajúci čas na Zemi. „Som rada, že je tu mnoho organizácií pre deti. O seniorov ale taký záujem nie je, pritom od nich by sme sa mali učiť! Preto by som im chcela dopriať dôstojnú starobu,“ vysvetlila svoj šľachetný zámer Simona. 

Simona Krainová a Karel Vágner mladší zostali poriadne prekvapení, keď im na hlavu spadol reklamný banner.
Zobraziť galériu (5)
Simona Krainová a Karel Vágner mladší zostali poriadne prekvapení, keď im na hlavu spadol reklamný banner.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Simona Krainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu