Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hrozný pohľad na modelku Krainovú: Preboha, čo sa jej stalo?!

Pleť Simony Krainovej vyzerala ako spálená. Zobraziť galériu (6)
Pleť Simony Krainovej vyzerala ako spálená. (Zdroj: Topky.sk)

PRAHA - Fúha, tak toto je nepríjemné! Simona Krainová (42) je jednoznačne krásna a status jednej z najpríťažlivejších žien Česka si drží aj po narodení dvoch detí. Pred pár dňami sa však plavovlásku podarilo nafotiť na pražskom letisku a pohľad na ňu bol viac než hrozivý. Blondínka má zjavne so svojou pleťou obrovské problémy.

Simona Krainová sa živí ako modelka a preto je nevyhnutné, aby bol jej výzor bezchybný. Doposiaľ tomu tak aj bolo – blondínka sa totiž pýši dokonalou postavou a aj pleť bola doteraz bez jediného nedostatku. 

No pred pár dňami sa plavovlásku podarilo nafotiť na pražskom letisku v čase, keď sa vracala z dvojtýždňovej dovolenky na Kanárskych ostrovoch. A rozhodne nevyzerala tak, ako ju poznáme z obálok časopisov. Tvár mala celú začervenanú a pôsobila ako spálená.

Ktovie, či to prehnala s opaľovaním alebo išlo o nejakú alergickú reakciu. Snažili sme sa v tejto súvislosti s krásnou Češkou aj skontaktovať, no na tému svojej pleti sa s nami rozprávať vôbec nechcela. Problémy ju tak zjavne naozaj trápia. Snáď sa z nich čoskoro dostane. 

Simona Krainová sa svoju problematickú pleť snažila skryť.
Zobraziť galériu (6)
Simona Krainová sa svoju problematickú pleť snažila skryť.  (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: Simona Krainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu