Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pikantné FOTO z postele: Sexica Krainová dráždila muža, pochválil sa svetu!

Simona Krainová dráždila svojho manžela v čipkovanej bielizni. On sa o jej fotku podelil s celým svetom. Zobraziť galériu (8)
Simona Krainová dráždila svojho manžela v čipkovanej bielizni. On sa o jej fotku podelil s celým svetom.

JASNÁ - Užil si nielen on! Česká modelka Simona Krainová (42) a jej manžel Karel Vágner (41) strávili uplynulý víkend na Slovensku. Svojich dvoch rozkošných synčekov nechali doma a dopriali si romantiku v luxusnom hoteli. Sexi blondínka pribalila do kufra aj dráždivú čipkovanú bielizeň, ktorú predvádzala najmä v posteli. Jej muž však nie je žiaden sebec a pohľad na svoju dračicu ochotne doprial aj iným mužom.

Počas uplyulého víkendu to v Nízkych Tatrách žilo. V Jasnej bola zahájená lyžiarská sezóna a zimnú idylku si prišli vychutnať viaceré známe tváre. Medzi nimi nechýbala ani modelka Simona Krainová. Tá vymenila mamičkovské povinnosti za romantiku vo dvojici a na výlet zobrala len jedného zo svojich troch osudových mužov - manžela Karela Vágnera. 

„Zastávam názor, že by sme nemali všetok svoj čas podriaďovať deťom. Je potrebné starať sa tiež o manželstvo a utužovať ho. Také romantické víkendy sú na to ideálne,” povedala na margo toho Simona. Ako prezrádzajú fotky zverejnenené na instagrame, prominentný párik si čas vo dvojici užil so všetkým, čo k tomu patrí. 

Krainová sa pred svojím mužíčkom pretŕčala v čipkovanej spodnej bielizni, spod ktorej jej presvitali bradavky. Ani v posteli však nezabudla na to, že je modelka a úlohy fotografa sa zhostil samotný Karel. Simona mu zapózovala s rukou na nahom prsníku a rajcovne našpúlenými perami. Podnikateľ sa s ostatnými chlapmi ochotne podelil a fotku zavesil na web. Milé od neho, nie?!

Viac o téme: Simona KrainováKarel Vágner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu