Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Heringhovej praskli z Kollára nervy: Pozrite, čo od zlosti urobila!

Andrea Heringhová spravila kvôli Borisovi Kollárovi poriadnu scénu. Zobraziť galériu (5)
Andrea Heringhová spravila kvôli Borisovi Kollárovi poriadnu scénu. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Má toho dosť! Andrea Heringhová (33) sa nedávno zaprisahala, že ju už na spoločenskej akcii po boku Borisa Kollára (48) nikdy neuvidíme. Dôvodom bol Ples Spišiakov, na ktorý známy boháč nevyrazil s ňou, ale s inou zo svojich mamičiek - s Barborou Richterovou (24). Okrem spomínaného radikálneho predsavzatia vyvodila tmavovláska aj ďalšie následky. V záplave zlosti hodila telefón o stenu.

Boris Kollár je na Slovensku známy nielen svojimi podnikateľskými aktivitami, ale aj záľubou v ženách. Úlohu boháčovej oficiálnej partnerky však už niekoľko rokov zastáva(la) mamička jeho dvoch detí Andrea Heringhová. Ani tento fakt však nepoučiteľnému záletníkovi nebráni v tom, aby si do spoločnosti občas vyrazil s niektorou inou zo svojich „mamičiek“. A tak niet divu, že modelka na svoje sokyne aj poriadne žiarli. 

Poslednou kvapkou do pohára Heringhovej partnerskej trpezlivosti bol Ples Spišiakov. Na tejto spoločenskej udalosti sa totiž známy milionár mal objaviť s ňou, no napokon dorazil s Barborou Richterovou. V momente, ako na to Andrea prišla, spustila krik. „Keď sa to dozvedela, urobila scénu a hodila telefón o stenu. Bola to pre ňu rana pod pás, lebo o spoločenské akcie sa ide potrhať,“ cituje týždenník Plus 7 dní svoj zdroj. Po tomto incidente sa bývalá plejmejtka zaprisahala, že už ju s boháčom viac v spoločnosti neuvidíme. A zatiaľ to celkom dodržuje. Uvidíme, ako dlho ju bude trucovanie baviť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu